


Katkarapucaesarsalaatti
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Reseptin ainekset
4 annosta
2 kpl
rooman- eli sidesalaattia ruukussa
2 dl
krutonkeja
1/2 dl
parmesaanijuustoa (lastuina)
200 g
jättikatkaravunpyrstöjä
Kastike
1 dl
majoneesia
3 rkl
kevytmaitoa
2 kpl
anjovista
1 kpl
valkosipulinkynttä
1 tl
dijoninsinappia
1 tl
kapriksia
1/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
worcestershirenkastiketta
Valmista aluksi kastike. Mittaa kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Tarkista maku ja nosta jääkaappiin odottamaan. Huuhdo, valuta ja kuivaa salaatinlehdet. Revi ne pieniksi ja levitä tarjoiluastiaan. Ripottele päälle leipäkuutiot ja parmesaani sekä valutetut katkaravut.
Tarjoa kastike erikseen tai salaattiin sekoitettuna.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat