Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Katkarapu-lohikeitto

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Lohi-katkarapukeitto on täydellinen niin arkeen kuin viikonlopun herkkuhetkiin. Lohi ja katkaravut saavat kermaisen liemen, joka maustetaan perinteiseen tapaan sitruunalla ja tillillä. Tämä luottoresepti onnistuu aina!

26.8.2017
Reseptin ainekset
6 annosta
2 rkl
voita
2 kpl
sipulia (pientä)
1 l
vettä
3 rkl
kalafondia (tai 1 kalaliemikuutio)
6 kpl
varhaisperunoita (n. 500g)
1/2 tl
suolaa
2–3 rkl
sitruunamehua
1/4 tl
mustapippuria
500 g
lohifileetä
2 dl
kermaa
180 g
katkarapuja (pakaste)
50 g
tilliä

Lohi-katkarapukeitto – ohje:

  1. Kuori sipulit ja suikaloi ne. Kuullota sipulisuikaleita voissa hetki. Lisää vesi ja kalafondi.
  2. Paloittele varhaisperunat ja lisää keittoon. Keitä perunat kypsiksi. Mausta suolalla, sitruunamehulla ja pippurilla.
  3. Lisää joukkoon kuutioitu lohi ja kiehauta. Lisää kerma ja kiehauta taas.
  4. Lisää lopuksi pussillinen katkarapuja ja hienonnettu tilli. Nosta kattila pois liedeltä ja tarjoile keitto esimerkiksi tuoreen leivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt