Maku

Katkarapu-kasviswokki

25 min
4.2
0

Katkarapu-kasviswokki

MA
LA
0
4.2
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 500 gporkkanaa
  • 500 gkesäkurpitsaa
  • 1 kplsipulia
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 tlcurrya
  • 180 gkatkarapuja (pakaste)
  • 200 gvihreitä papuja (pakaste)
  • 250 gmunanuudeleita
  • 2 rklsoijakastiketta
  • 2 rkllimettimehua
  • 1 tlruokosokeria
  • 2 dltuoretta korianteria

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Huuhtele ja kuori porkkanat ja kesäkurpitsa. Raasta ne monitoimikoneen raastinterällä karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja silppua sipuli. Kuullota se pannussa öljyssä pehmeäksi. Lisää pannuun porkkana- ja kesäkurpitsaraaste sekä curry. Paista hetki melko kovalla lämmöllä, kunnes raasteseos pehmenee ja saa hieman väriä.

Lisää katkaravut ja pavut. Kypsennä keskilämmöllä, kunnes pavut ja ravut pehmenevät.

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta nuudelit ja lisää ne pannuun. Mausta katkarapu-kasvisvokki soijalla, limetinmehulla, sokerilla ja silputulla korianterilla.

Tarjoa katkarapu-kasviswokki makean chilikastikkeen kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.2
Katso myös nämä