Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
porkkanaa
500 g
kesäkurpitsaa
1 kpl
sipulia
2 rkl
rypsiöljyä
1 tl
currya
180 g
katkarapuja (pakaste)
200 g
vihreitä papuja (pakaste)
250 g
munanuudeleita
2 rkl
soijakastiketta
2 rkl
limettimehua
1 tl
ruokosokeria
2 dl
tuoretta korianteria
Huuhtele ja kuori porkkanat ja kesäkurpitsa. Raasta ne monitoimikoneen raastinterällä karkeaksi raasteeksi.
Kuori ja silppua sipuli. Kuullota se pannussa öljyssä pehmeäksi. Lisää pannuun porkkana- ja kesäkurpitsaraaste sekä curry. Paista hetki melko kovalla lämmöllä, kunnes raasteseos pehmenee ja saa hieman väriä.
Lisää katkaravut ja pavut. Kypsennä keskilämmöllä, kunnes pavut ja ravut pehmenevät.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta nuudelit ja lisää ne pannuun. Mausta katkarapu-kasvisvokki soijalla, limetinmehulla, sokerilla ja silputulla korianterilla.
Tarjoa katkarapu-kasviswokki makean chilikastikkeen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
