Maku

Katkarapu-kasviswokki

25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
MA
LA
3.8
1
Julkaistu: 10.10.2013


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 500 gporkkanaa
  • 500 gkesäkurpitsaa
  • 1 kplsipulia
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 tlcurrya
  • 180 gkatkarapuja (pakaste)
  • 200 gvihreitä papuja (pakaste)
  • 250 gmunanuudeleita
  • 2 rklsoijakastiketta
  • 2 rkllimettimehua
  • 1 tlruokosokeria
  • 2 dltuoretta korianteria
Tulosta

Huuhtele ja kuori porkkanat ja kesäkurpitsa. Raasta ne monitoimikoneen raastinterällä karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja silppua sipuli. Kuullota se pannussa öljyssä pehmeäksi. Lisää pannuun porkkana- ja kesäkurpitsaraaste sekä curry. Paista hetki melko kovalla lämmöllä, kunnes raasteseos pehmenee ja saa hieman väriä.

Lisää katkaravut ja pavut. Kypsennä keskilämmöllä, kunnes pavut ja ravut pehmenevät.

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta nuudelit ja lisää ne pannuun. Mausta katkarapu-kasvisvokki soijalla, limetinmehulla, sokerilla ja silputulla korianterilla.

Tarjoa katkarapu-kasviswokki makean chilikastikkeen kanssa.

1 kommentti