Maku

Kasvistäytteinen munakasrulla – kääräise iltapalalle tämä juustoinen kesäkurpitsapaketti!

55 min
0
0

Kasvistäytteinen munakasrulla täytetään kesäkurpitsalla, sulatejuustolla ja ripauksella wasabin potkua.
Tulosta
Teksti Jasmin Raitakari
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (20)

Pohja

  • 3munaa
  • 1 tlsuolaa
  • 5 dlmaitoa
  • 3 ½ dlvehnäjauhoja
  • ½ dlrypsiöljyä

Täyte

  • 1 kesäkurpitsa (keskikokoinen)
  • 1purjo
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1 pkt (200 g)sulatejuustoa (Koskenlaskija)
  • 1 nippu (100 g)kevätsipulia
  • 1 rkl wasabia
  • ¼ tl valkopippuria

Tee näin

55 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN25 min

Valmista wasabi-munakasrulla näin:

  1. Valmista pannukakku. Riko kulhoon munat ja lisää suola. Vatkaa munien rakenne rikki. Mittaa joukkoon loput ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  2. Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille (30 cm x 40 cm).
  3. Paista pannukakkupohjaa 225 asteessa noin 25 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä.
  4. Valmista täyte. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Halkaise ja huuhtele purjo ja silppua se. Silppua kevätsipuli. Kuullota kasvikset öljyssä. Lisää sulatejuusto, silputtu kevätsipuli, wasabi ja pippuri ja anna hautua hetki.
  5. Levitä täyte jäähtyneelle levylle. Rullaa kääröksi levinpaperin avulla ja siirrä paketti jääkaappiin.
  6. Leikkaa munakasrulla kiekoiksi ennen tarjoilua.

Voit tehdä rullan jo edellisenä päivänä jääkaappiin.

MITÄ PIDIT?
0