Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kasvistäytteinen munakasrulla – kääräise iltapalalle tämä juustoinen kesäkurpitsapaketti!

55 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 25 min

Kasvistäytteinen munakasrulla täytetään kesäkurpitsalla, sulatejuustolla ja ripauksella wasabin potkua.

6.8.2018
Reseptin ainekset
20 palaa
Pohja
3
munaa
1 tl
suolaa
5 dl
maitoa
3 ½ dl
vehnäjauhoja
½ dl
rypsiöljyä
Täyte
1
kesäkurpitsa (keskikokoinen)
1
purjo
2 rkl
oliiviöljyä
1 pkt (200 g)
sulatejuustoa (Koskenlaskija)
1 nippu (100 g)
kevätsipulia
1 rkl
wasabia
¼ tl
valkopippuria

Kasvistäytteinen munakasrulla – ohje:

  1. Valmista pannukakku. Riko kulhoon munat ja lisää suola. Vatkaa munien rakenne rikki. Mittaa joukkoon loput ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  2. Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille (30 cm x 40 cm).
  3. Paista pannukakkupohjaa 225 asteessa noin 25 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä.
  4. Valmista täyte. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Halkaise ja huuhtele purjo ja silppua se. Silppua kevätsipuli. Kuullota kasvikset öljyssä. Lisää sulatejuusto, silputtu kevätsipuli, wasabi ja pippuri ja anna hautua hetki.
  5. Levitä täyte jäähtyneelle levylle. Rullaa kääröksi leivinpaperin avulla ja siirrä paketti jääkaappiin.
  6. Leikkaa munakasrulla kiekoiksi ennen tarjoilua.

Voit tehdä rullan jo edellisenä päivänä jääkaappiin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt