Kasvistäytteinen munakasrulla – kääräise iltapalalle tämä juustoinen kesäkurpitsapaketti!
55 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
25 minKasvistäytteinen munakasrulla täytetään kesäkurpitsalla, sulatejuustolla ja ripauksella wasabin potkua.
3.3
Kuvat
Julkaistu 6.8.2018

Kasvistäytteinen munakasrulla – kääräise iltapalalle tämä juustoinen kesäkurpitsapaketti!
Reseptin ainekset (20)
Pohja
- 3munaa
- 1 tlsuolaa
- 5 dlmaitoa
- 3 ½ dlvehnäjauhoja
- ½ dlrypsiöljyä
Täyte
- 1 kesäkurpitsa (keskikokoinen)
- 1purjo
- 2 rkloliiviöljyä
- 1 pkt (200 g)sulatejuustoa (Koskenlaskija)
- 1 nippu (100 g)kevätsipulia
- 1 rkl wasabia
- ¼ tl valkopippuria
Valmista wasabi-munakasrulla näin:
- Valmista pannukakku. Riko kulhoon munat ja lisää suola. Vatkaa munien rakenne rikki. Mittaa joukkoon loput ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
- Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille (30 cm x 40 cm).
- Paista pannukakkupohjaa 225 asteessa noin 25 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä.
- Valmista täyte. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Halkaise ja huuhtele purjo ja silppua se. Silppua kevätsipuli. Kuullota kasvikset öljyssä. Lisää sulatejuusto, silputtu kevätsipuli, wasabi ja pippuri ja anna hautua hetki.
- Levitä täyte jäähtyneelle levylle. Rullaa kääröksi levinpaperin avulla ja siirrä paketti jääkaappiin.
- Leikkaa munakasrulla kiekoiksi ennen tarjoilua.
Voit tehdä rullan jo edellisenä päivänä jääkaappiin.