


Kasvistäytteinen munakasrulla – kääräise iltapalalle tämä juustoinen kesäkurpitsapaketti!
55 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 25 min
Kasvistäytteinen munakasrulla täytetään kesäkurpitsalla, sulatejuustolla ja ripauksella wasabin potkua.
Reseptin ainekset
20 palaa
Pohja
3
munaa
1 tl
suolaa
5 dl
maitoa
3 ½ dl
vehnäjauhoja
½ dl
rypsiöljyä
Täyte
1
kesäkurpitsa (keskikokoinen)
1
purjo
2 rkl
oliiviöljyä
1 pkt (200 g)
sulatejuustoa (Koskenlaskija)
1 nippu (100 g)
kevätsipulia
1 rkl
wasabia
¼ tl
valkopippuria
Kasvistäytteinen munakasrulla – ohje:
- Valmista pannukakku. Riko kulhoon munat ja lisää suola. Vatkaa munien rakenne rikki. Mittaa joukkoon loput ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
- Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille (30 cm x 40 cm).
- Paista pannukakkupohjaa 225 asteessa noin 25 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä.
- Valmista täyte. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Halkaise ja huuhtele purjo ja silppua se. Silppua kevätsipuli. Kuullota kasvikset öljyssä. Lisää sulatejuusto, silputtu kevätsipuli, wasabi ja pippuri ja anna hautua hetki.
- Levitä täyte jäähtyneelle levylle. Rullaa kääröksi leivinpaperin avulla ja siirrä paketti jääkaappiin.
- Leikkaa munakasrulla kiekoiksi ennen tarjoilua.
Voit tehdä rullan jo edellisenä päivänä jääkaappiin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat