3,5(4)
Kasvistäytteinen munakasrulla – kääräise iltapalalle tämä juustoinen kesäkurpitsapaketti!
Kasvis
55 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 25 min
Kasvistäytteinen munakasrulla täytetään kesäkurpitsalla, sulatejuustolla ja ripauksella wasabin potkua.
Julkaistu 6.8.2018
Maku
Reseptin ainekset
20
Pohja
3munaa
1 tlsuolaa
5 dlmaitoa
3 ½ dlvehnäjauhoja
½ dlrypsiöljyä
Täyte
1 kesäkurpitsa (keskikokoinen)
1purjo
2 rkloliiviöljyä
1 pkt (200 g)sulatejuustoa (Koskenlaskija)
1 nippu (100 g)kevätsipulia
1 rkl wasabia
¼ tl valkopippuria

Kasvistäytteinen munakasrulla – ohje:

  1. Valmista pannukakku. Riko kulhoon munat ja lisää suola. Vatkaa munien rakenne rikki. Mittaa joukkoon loput ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  2. Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille (30 cm x 40 cm).
  3. Paista pannukakkupohjaa 225 asteessa noin 25 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä.
  4. Valmista täyte. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Halkaise ja huuhtele purjo ja silppua se. Silppua kevätsipuli. Kuullota kasvikset öljyssä. Lisää sulatejuusto, silputtu kevätsipuli, wasabi ja pippuri ja anna hautua hetki.
  5. Levitä täyte jäähtyneelle levylle. Rullaa kääröksi leivinpaperin avulla ja siirrä paketti jääkaappiin.
  6. Leikkaa munakasrulla kiekoiksi ennen tarjoilua.

Voit tehdä rullan jo edellisenä päivänä jääkaappiin.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.