Kotivinkki

Kasvispullat – intialaisittain maustetut pyörykät saavat vastustamattoman mehevyytensä kotijuustosta

35 min
{
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
Kasvispulliin uppoaa reippaasti kasviksia, kuten perunaa, porkkanaa ja herneitä, sekä makoisaa kotijuustoa. Tarjoa mausteisten ja mehevien pyöryköiden seurana masala-kastiketta, riisiä sekä tuoretta korianteria.
KA
GL
0
0


Ainekset (4 annosta)

Kasvis-juustopullat

  • 200 g (n. 3 kpl)perunaa
  • 1porkkana
  • 50 gherneitä
  • 200 gkotijuustoa
  • 1kananmuna
  • 1 rklperunajauhoja
  • 2 rklhienonnettua korianteria
  • 1 rklgaram masalaa
  • 1 tlsuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 tlkurkumaa

Lisäksi

  • rypsiöljyä (paistamiseen)
Tulosta

Kasvis-juustopullat valmistetaan näin:

  1. Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Keitä perunoita 10 minuuttia. Lisää porkkanat. Jatka keittämistä, kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä. Lisää herneet. Keitä kypsiksi.
  2. Survo kasvikset massaksi. Raasta juusto joukkoon. Lisää muna, jauhot ja mausteet.
  3. Pyörittele massasta palloja. Paista niitä runsaassa öljyssä muutamassa erässä noin 2 minuuttia. Massa on pehmeää, joten kääntele pullia varovasti lusikalla.
  4. Tarjoa kasvispullat lämpimän masala-kastikkeen, keitetyn riisin ja korianterin kanssa.

Vinkki!

Keitä kasvispyöryköiden seuraksi intialaistyylinen kastike. Kurkkaa lempeäntulisen masala-kastikeen ohje täältä!

MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »