Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kasvispullat – intialaisittain maustetut pyörykät saavat vastustamattoman mehevyytensä kotijuustosta

35 min

Kasvispulliin uppoaa reippaasti kasviksia, kuten perunaa, porkkanaa ja herneitä, sekä makoisaa kotijuustoa. Tarjoa mausteisten ja mehevien pyöryköiden seurana masala-kastiketta, riisiä sekä tuoretta korianteria.

28.1.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
Kasvis-juustopullat
200 g (n. 3 kpl)
perunaa
1
porkkana
50 g
herneitä
200 g
kotijuustoa
1
kananmuna
1 rkl
perunajauhoja
2 rkl
hienonnettua korianteria
1 rkl
garam masalaa
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 tl
kurkumaa
Lisäksi
rypsiöljyä (paistamiseen)

Kasvis-juustopullat valmistetaan näin:

  1. Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Keitä perunoita 10 minuuttia. Lisää porkkanat. Jatka keittämistä, kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä. Lisää herneet. Keitä kypsiksi.
  2. Survo kasvikset massaksi. Raasta juusto joukkoon. Lisää muna, jauhot ja mausteet.
  3. Pyörittele massasta palloja. Paista niitä runsaassa öljyssä muutamassa erässä noin 2 minuuttia. Massa on pehmeää, joten kääntele pullia varovasti lusikalla.
  4. Tarjoa kasvispullat lämpimän masala-kastikkeen, keitetyn riisin ja korianterin kanssa.

Vinkki!

Keitä kasvispyöryköiden seuraksi intialaistyylinen kastike. Kurkkaa lempeäntulisen masala-kastikeen ohje täältä!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt