Maku

Feta-kesäkurpitsapannari on koko perheen suosikki – pannukakun joukossa kasviksia uppoaa lastenkin suihin ihan huomaamatta

1 h 5 min
{
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
30 min
Herkullinen feta-kesäkurpitsapannari höystetään kotimaisella kesäkurpitsalla ja lehtikaalilla. Fetajuusto antaa sopivasti lisämakua.
KA
3.6
1
Julkaistu: 7.10.2020


Ainekset (4–6 annosta)

  • 100 gmargariinia
  • 8 dltäys- tai kevytmaitoa
  • 3munaa
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 2 dlhiivaleipäjauhoja
  • ½ tlsuolaa
  • 1 (300 g)kesäkurpitsa
  • 50 glehtikaalia
  • 1 pkt (200 g)fetajuustoa
Tulosta

Feta-kesäkurpitsapannari valmistetaan näin:

  1. Sulata margariini ja anna sen jäähtyä.
  2. Mittaa puolet maidosta kulhoon. Riko munat ja lisää kulhoon. Sekoita tasaiseksi. Lisää jauhot ja suola samalla sekoittaen. Lisää loput maidosta. Sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota noin puoli tuntia huoneenlämmössä.
  3. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Poista lehtikaaleista kovat lehtiruodit ja revi tai leikkaa lehtikaali pienemmiksi paloiksi. Murenna fetajuusto.
  4. Vuoraa uunipannu leivinpaperilla ja kaada taikina sen päälle. Ripottele kesäkurpitsaraaste, lehtikaalipalat ja fetajuusto taikinan pinnalle.
  5. Paista 225-asteisessa uunissa 25−30 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea.
  6. Tarjoa feta-kesäkurpitsapannari sellaisenaan tai salaatin kanssa.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Lisää helppoja ja herkullisia reseptejä! Osta Peltiruokaa -kirja tästä

SISÄLTÖ JATKUU
MITÄ PIDIT?
3.63
1 kommentti