


Kasvishampurilainen – muhevimman vegeburgerin välistä kurkkaa itse tehty mustapapupihvi
25 min
Paras kasvishampurilainen kootaan itse tehdyistä muhevista mustapapupihveistä, ananasrenkaista ja aurinkokuivatuista tomaateista. Unohda kuivat vegeburgerit ja kokkaa tällä ohjeella elämäsi mehevin kasvishampurilainen!
Reseptin ainekset
6 kpl
Mustapapupihvit
2
valkosipulinkynttä
2 prk (340 g)
mustapapuja (esim. GoGreen)
1 prk (165 g)
säilykemaissia
1/2 dl
kaurajauhoja
1 tl
chilijauhetta
1 tl
juustokuminaa
1 tl
pizzamaustetta
1 tl
savustettua paprikajauhetta
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
cayennenpippuria
Paistamiseen
2 rkl
rypsiöljyä
Avokado-wasabitahna
2
avokadoa
1 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
wasabia
1/4 tl
suolaa
Lisäksi
6
sämpylää
6
ananasrengasta
12
aurinkokuivattua tomaattia
12
salaatinlehteä
Kasvishampurilainen – ohje:
- Aloita kasvishampurilainen mustapapupihveistä. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Huuhtele ja valuta mustapavut siivilässä. Kumoa ne kulhoon ja survo perunanuijalla rouheaksi massaksi. Valuta maissit ja sekoita ne muiden ainesten kanssa taikinaan. Anna massan turvota noin 10 min.
- Valmista sillä aikaa avokado-wasabitahna. Muussaa avokadot, lisää joukkoon muut ainekset ja sekoita.
- Muotoile massasta 4–6 pihviä. Kuumenna paistinpannulla öljyä ja paista pihvejä muutama minuutti per puoli. Paista seuraavaksi ananasrenkaat.
- Kokoa kasvishampurilaiset levittämällä 6 sämpylälle avokadotahnaa ja latomalla päälle mustapapupihvit, paistetut ananasrenkaat, aurinkokuivattuja tomaatteja ja salaatinlehtiä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat