Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Arki-illan täydellinen kasvis-gnocchipelti – helppo ruoka syntyy gnoccheista, munakoisosta ja mozzarellasta!

38 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 28 min

Helppo gnocchipelti on superhyvä arki-illan ateria. Se koostuu perunagnoccheista, munakoisosta ja lehtikaalista. Päälle revitään mozzarellaa ja basilikaa.

Reseptin ainekset
4 annosta
1 (noin 350 g)
munakoiso
3 rkl
oliiviöljyä
½ tl
suolaa
150 g
lehtikaalia
2
palloa laktoositonta mozzarellaa
1 ps (500 g)
perunagnoccheja
1 rs (200 g)
kirsikkatomaatteja
¼ tl
mustapippuria
½ rku
tuoretta basilikaa

Kasvis-gnocchipelti – ohje:

  1. Kuutioi munakoiso ja levitä kuutiot leivinpaperin päälle pellille. Valuta pinnalle ruokalusikallinen öljyä. Mausta suolalla. Paahda munakoisoja 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
  2. Huuhtele lehtikaalit. Leikkaa kovat lehtiruodit pois ja paloittele lehdet suupaloiksi. Valuta mozzarellat.
  3. Ota pelti uunista. Lisää gnocchit, lehtikaalit ja tomaatit. Valuta päälle loput öljystä (2 rkl) ja rouhi mustapippuria myllystä.
  4. Laita pelti takaisin uuniin ja jatka paahtamista vielä 12–13 minuuttia. Kääntele lehtikaalit puolessa välissä.
  5. Revi päälle mozzarella ja basilikan lehdet. Tarjoa heti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt