


Arki-illan täydellinen kasvis-gnocchipelti – helppo ruoka syntyy gnoccheista, munakoisosta ja mozzarellasta!
38 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 28 min
Helppo gnocchipelti on superhyvä arki-illan ateria. Se koostuu perunagnoccheista, munakoisosta ja lehtikaalista. Päälle revitään mozzarellaa ja basilikaa.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 (noin 350 g)
munakoiso
3 rkl
oliiviöljyä
½ tl
suolaa
150 g
lehtikaalia
2
palloa laktoositonta mozzarellaa
1 ps (500 g)
perunagnoccheja
1 rs (200 g)
kirsikkatomaatteja
¼ tl
mustapippuria
½ rku
tuoretta basilikaa
Kasvis-gnocchipelti – ohje:
- Kuutioi munakoiso ja levitä kuutiot leivinpaperin päälle pellille. Valuta pinnalle ruokalusikallinen öljyä. Mausta suolalla. Paahda munakoisoja 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
- Huuhtele lehtikaalit. Leikkaa kovat lehtiruodit pois ja paloittele lehdet suupaloiksi. Valuta mozzarellat.
- Ota pelti uunista. Lisää gnocchit, lehtikaalit ja tomaatit. Valuta päälle loput öljystä (2 rkl) ja rouhi mustapippuria myllystä.
- Laita pelti takaisin uuniin ja jatka paahtamista vielä 12–13 minuuttia. Kääntele lehtikaalit puolessa välissä.
- Revi päälle mozzarella ja basilikan lehdet. Tarjoa heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat