Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kartanon luumukiisseli

2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min
5.11.2010
Reseptin ainekset
8 annosta
200 g
kuivattuja luumuja
10 dl
vettä
2 kpl
kanelitankoa
1 rkl
siirappia
2 rkl
fariinisokeria
1/2 tl
suolaa
3 rkl
perunajauhoja
1 rkl
konjakkia

Liota luumuja vedessä muutama tunti. Keitä luumut pehmeiksi samassa vedessä kanelitankojen kanssa. Ota tangot pois liemestä.

Nosta liemi liedeltä. Lisää joukkoon siirappi, fariinisokeri, suola ja tilkkaan konjakkia sekoitettu perunajauhot.

Lisää kattila liedelle, kuumenna kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen. Kun keitos kiehahtaa ja paksunee, nosta se pois liedeltä.

Tarjoa jäähdytettynä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt