Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Karpalotäytteinen pullakranssi

1 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 0 min

Kokeile laskiaispullan uutta muhkean mehevää muotoa! Kookoksinen pullataikina saa seurakseen kirpeänmakean karpalotäytteen. Koukuttavan hyvä laskiaisherkku maistuu muulloinkin kuin laskiaisena!

18.2.2013
Reseptin ainekset
20 annosta
2 1/2 dl
kookosmaitoa
25 g
hiivaa
1 1/2 dl
sokeria
1 dl
kookoshiutaleita
1/2 tl
suolaa
6 1/2 dl
vehnäjauhoja
50 g
voita
Voiteluun
1 rkl
voita
1/2 dl
kookoshiutaleita
Täyte
6 dl
kuohukermaa
75 g
karpalohyytelöä
3 rkl
marjajauhetta (karpalo)
2 tl
vaniljasokeria
Lisäksi
Koristeluun kookoshiutaleita ja karpalojauhetta

Kuumenna kookosmaito kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva. Lisää sokeri, kookoshiutaleet ja suola.

Alusta taikinaan jauhot. Vaivaa taikinaan loppuvaiheessa pehmeä rasva.

Peitä kulho ja kohota taikina kooltaan lähes kaksinkertaiseksi.

Voitele noin 2 l:n vetoinen rengasvuoka. Ripottele pohjalle kookoshiutaleita. Siirrä taikina vuokaan.

Kohota uudelleen ja paista 220 asteessa noin 15 minuuttia. Kumoa pulla vuoasta ritilälle ja paista vielä hetki.

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon hyytelö, karpalojauhe ja vaniljasokeri. Siirrä täyte pursotinpussiin.

Halkaise jäähtynyt pullakranssi varovasti. Pursota pohjalle karpalotäytettä ja nosta ”kansi” paikoilleen.

Viimeistele karpalotäytteinen pullakranssi kookoshiutaleilla ja karpalojauheella.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt