Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Jauheliha-kaalipata

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Jauheliha-kaalipata on valmista reilussa puolessa tunnissa eli se on mainio myös arkiruokana. Kuivatut karpalot viimeistelevät maun!

7.11.2013
Reseptin ainekset
4 annosta
Jauheliha-kaalipata
400 g
sika-nautajauhelihaa
3
porkkanaa
1 kg
valkokaalia
2 rkl
rypsiöljyä
1 ½ tl
meiramia
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
2 rkl
siirappia
1 dl
kuivattuja karpaloita
2 dl
ruokakermaa
½ dl
tuoretta meiramia (hienonnettuna)

Jauheliha-kaalipata – ohje:

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista. Kuori ja pilko porkkanat. Suikaloi kaali veitsellä tai monitoimikoneessa leikkuuterällä.
  2. Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää porkkanat ja kaali. Kuullota hetki, kunnes kaali pehmenee. Mausta ja lisää siirappi sekä karpalot. Hauduta keskilämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.
  3. Lisää kerma. Hauduta pataa 5 minuuttia. Mausta jauheliha-kaalipata tuoreella meiramilla tai timjamilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt