Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Dumle-kuppikakut – ihanan överissä herkussa yhdistyvät toffeekaramelliklassikko ja kuivatut karpalot

45 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 25 min

Dumle-kuppikakut vievät kielen mennessään! Tuhdissa Amerikan-herkussa on jogurttia ja karpaloita taikinassa ja tuorejuustoa ja ranskankermaa kuorrutuksessa. Överiherkun kruunaavat makeat toffeekaramellit.

23.10.2013
Reseptin ainekset
15 kpl
Dumle-kuppikakku
150 g
voita
1½ dl
sokeria
3
munaa
1 dl
turkkilaista jogurttia
3 1/2 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
1 tl
kanelia
1½ dl
suklaamakeisia (Dumleja paloiteltuna)
1 dl
kuivattuja karpaloita (silputtuna)
Kuorrutus
200 g
maustamatonta tuorejuustoa (ei kevyttä)
150 g
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
2 dl
tomusokeria
Koristelu
1 dl
suklaamakeisia (Dumle-karkkeja paloiteltuna)

Dumle-kuppikakku – ohje:

  1. Vatkaa kulhossa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen, koko ajan vatkaten. Lisää jogurtti.
  2. Yhdistä toisessa kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe ja kaneli. Kääntele kuivat aineet taikinaan Dumle-palojen ja karpaloiden kanssa. Älä vaivaa, jotta taikinaan ei muodostu sitkoa.
  3. Jaa taikina muffinipellin voideltuihin syvennyksiin tai paperivuokiin. Siisteimmän lopputuloksen saat, kun asetat muffinivuoat muffinipellille. Näin muffineista tulee muhkeita ja ryhdikkäitä.
  4. Paista muffinit 175-asteisen uunin keskitasolla 20–25 minuuttia, kunnes ne saavat kauniin värin. Jäähdytä valmiit karpalo-toffeemuffinit ritilällä.
  5. Yhdistä kuorrutusta varten tuorejuusto, ranskankerma ja tomusokeri. Levitä tai pursota seos kuppikakuille. Koristele Dumle-kuppikakut karkkipaloilla.

Vinkki!

Säilytä kuorrutus viileässä. Kuorruttamattomat kuppikakut säilyvät mehevinä huoneenlämmössä, tiiviissä rasiassa. Jos et tarvitse kerralla kaikkia kuppikakkuja, kuorruta niitä vasta menekin mukaan.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt