Voitele ja korppujauhota 3 litran tasapohjainen kakkuvuoka.
Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot, leivinjauhe ja kaneli keskenään. Lisää jauhoseos muna-sokerivaahtoon varovasti sekoittaen. Kaada taikina vuokaan.
Paista 175 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 30 minuuttia. Tarkista kakun kypsyys. Kumoa kakku leivinpaperille ja anna jäähtyä. Leikkaa jäähtynyt kakku 3 osaan.
Pane liivatteet kylmään veteen pehmenemään. Soseuta kohmeiset karpalot ja sokeri monitoimikoneella tai sauvasekoittimella. Vaahdota kerma. Sekoita vaahdon joukkoon rahka, karpalosose ja vaniljasokeri. Kuumenna likööri ja liuota siihen vedestä puristetut liivatteet. Jäähdytä seosta hieman ja kaada se ohuena nauhana koko ajan sekoittaen täytteen joukkoon.
Leikkaa puhtaan kakkuvuoan pohjalle pohjan kokoinen leivinpaperi. Kakku kootaan vuokaan ylösalaisin. Pane päällimmäinen kakkulevy ylösalaisin vuoan pohjalle. Kostuta levy omenamehulla. Kaada pohjalle puolet täytteestä. Pane päälle seuraava pohjalevy. Kostuta ja täytä samoin. Nosta päälle kolmas kakkulevy ja kostuta omenamehulla. Peitä vuoka kelmulla ja pane päälle kevyt paino. Kakku saa hyytyä yön yli jääkaapissa.
Keitä kinuskia varten kermaa ja fariinisokeria kattilassa noin 10 minuuttia, kunnes kinuski sakenee. Lisää nokare voita ja siirrä kattila levyltä.
Irrota kakun reunat veitsellä. Kumoa kakku tarjoiluvadille. Poista leivinpaperi kakun päältä. Kaada hieman jäähtynyt kinuski kakun pinnalle.
Vaahdota reunoille tuleva kerma ja mausta halutessasi vaniljasokerilla ja sokerilla. Pursota kermavaahto reunoille. Koristele karpalo-kinuskitäytekakku ripottelemalla reunoille nougatrouhetta ja kinuskin päälle jäisiä karpaloita.