


Näyttävä alkumalja
Karpalo-granaattiomenamargaritassa maistuvat granaattiomenan suloinen makeus ja karpalon elegantti kirpeys – cin cin!
15 min
Joulunpunainen margarita on hedelmäisen raikas ja näyttävä alkumalja. Juomaa varten granaattiomenamehu ja karpalo-klementiinisose ravistetaan jäämurskan kanssa. Miten ihana joulunpunainen väri!
Reseptin ainekset
2 annosta
1 rkl
sokeria
1 rkl
kuivattua karpalojauhetta
1
lime
2 dl
granaattiomenansiemeniä
1
klementiini
1 dl
karpaloita
4 rkl
sokeria
kivennäisvettä (oman maun mukaan)
Lisäksi
sitrusviipaleita
Karpalo-granaattiomenamargarita –ohje:
- Sekoita lautasella 1 rkl sokeria ja 1 rkl kuivattua karpalojauhetta.
- Kostuta kahden cocktaillasin reunat (tai osa reunasta) halkaistulla limellä. Paina lasien reunat karpalosokeriin.
- Soseuta 2 dl granaattiomenansiemeniä tehosekoittimella. Siivilöi soseesta mehu talteen. Purista sekaan puolikkaan limen mehu.
- Soseuta yhden klementiinin hedelmäliha, 1 dl karpaloita ja 4 rkl sokeria tehosekoittimella.
- Täytä ravistin tai iso kannellinen lasipurkki jäämurskalla.
- Lisää granaattiomenamehu ja karpalo-klementiinisose. Sekoita voimakkaasti ravistaen. Siivilöi juoma laseihin ja täytä kivennäisvedellä. Koristele halutessasi kuivatuilla sitrusviipaleilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat