Maku

Karitsaa Dukkah

0
1

Karitsaa Dukkah

Pääsiäispöydän kruunuksi Dukkah mausteseoksella kuorrutettua karitsaa. Tarjoa paisti voissa paistettujen ruusukaalien ja minttuhyytelön kera
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplkaritsan luuton paisti (esim. Tammisen valmiiksi marinoitu verkkopaisti)
  • 1 rklhunajaa
  • 1 rkldijon sinappia
  • ½ dlkuorittuja manteleita
  • ½ dlkuorittuja pistaaseja
  • 1 rklseesaminsiemeniä
  • 1 tlkorianterinsiemeniä
  • 1 tlkarkeaa merisuolaa
  • 1 tlsokeria
  • 1 tljauhettua juustokuminaa eli jeeraa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Paista paistille kaunis väri pintaan kuumalla pannula voin ja öljyn kera

Nosta paisti sivuun ja valele paistille hunajaa ja sinappia kauttaaltaan

Pyötritä paisti Dukkah-mausteseoksessa

Nosta paisti uuniin 130 asteeseen ja paista kunnes sisälämpö on 56 astetta

Anna vetäytä foliossa 10min ennen leikkaamista

Tarjoa voissa paistettujen ruusukaalien ja minttuhyytelön kera

Dukkah:

Paahda mantelit,pistaasit, seesaminsiemenet ja korianterinsiemenet pannulla

Nosta sitten mortteliin tai yleiskoneeseen, lisää suola, sokeri ja kumina

Aja rouheeksi

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä