Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Karitsaa dukkah-mausteseoksella

Pääsiäispöydän kruunuksi dukkah-mausteseoksella kuorrutettua karitsaa. Tarjoa paisti voissa paistettujen ruusukaalien ja minttuhyytelön kera

14.3.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
karitsan luuton paisti (esim. Tammisen valmiiksi marinoitu verkkopaisti)
1 rkl
hunajaa
1 rkl
dijon sinappia
½ dl
kuorittuja manteleita
½ dl
kuorittuja pistaaseja
1 rkl
seesaminsiemeniä
1 tl
korianterinsiemeniä
1 tl
karkeaa merisuolaa
1 tl
sokeria
1 tl
jauhettua juustokuminaa eli jeeraa

Paista paistille kaunis väri pintaan kuumalla pannulla voin ja öljyn kera.

Nosta paisti sivuun ja valele paistille hunajaa ja sinappia kauttaaltaan.

Pyöritä paisti Dukkah-mausteseoksessa.

Nosta paisti uuniin 130 asteeseen ja paista, kunnes sisälämpö on 56 astetta.

Anna vetäytä foliossa 10 min ennen leikkaamista.

Tarjoa voissa paistettujen ruusukaalien ja minttuhyytelön kera.

Dukkah:

Paahda mantelit, pistaasit, seesaminsiemenet ja korianterinsiemenet pannulla.

Nosta sitten mortteliin tai yleiskoneeseen, lisää suola, sokeri ja kumina.

Aja rouheeksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt