Kappelileipä

20 min
5
1

Kappelileipä

Teksti Sonja Blåberg
Kuvat Sanna Peurakoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 300 glohifileetä
  • 3 rklvoita
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1 tlsitruunamehua
  • 2 kplmunaa
  • 2 kplruisleipäviipaletta
  • 20 gjääsalaattia ruukussa

Koristeeksi

  • 1 tlkapriksia
  • 1 rklmajoneesia
  • 1 rkltuoretta tilliä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Kuumenna pannulla pieni määrä voita ja paista siinä kalat molemmin puolin. Mausta kalat ja purista päälle sitruunamehua. Nosta kalat syrjään ja paista pannulla lopussa voissa munat ja lopuksi leivät.

Kokoa kappelileivät lämmitetyille lautasille. Asettele leipien päälle salaatinlehdet, kala ja päällimmäiseksi muna. Rouhi pintaan vielä hiukan pippuria, suolaa ja koristele muutamalla kapriksella.

Tarjoa kappelileipä heti lämpimänä, esimerkiksi tillillä maustetun majoneesin kanssa.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä