Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kappelileipä

20 min
19.3.2006
Reseptin ainekset
2 annosta
300 g
lohifileetä
3 rkl
voita
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1 tl
sitruunamehua
2
munaa
2
ruisleipäviipaletta
20 g
jääsalaattia ruukussa
Koristeeksi
1 tl
kapriksia
1 rkl
majoneesia
1 rkl
tuoretta tilliä

Kappelileipä – ohje:

Kuumenna pannulla pieni määrä voita ja paista siinä kalat molemmin puolin. Mausta kalat ja purista päälle sitruunamehua. Nosta kalat syrjään ja paista pannulla lopussa voissa munat ja lopuksi leivät.

Kokoa kappelileivät lämmitetyille lautasille. Asettele leipien päälle salaatinlehdet, kala ja päällimmäiseksi muna. Rouhi pintaan vielä hiukan pippuria, suolaa ja koristele muutamalla kapriksella.

Tarjoa kappelileipä heti lämpimänä, esimerkiksi tillillä maustetun majoneesin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt