Maku

Kantarellipasta

15 min
{
Aktiivinen15 min
Passiivinen
Iki-ihana kantarellipasta on kaunis ja herkullinen loppukesän ruoka. Kermainen kastike pyöristää kantarellien maun suuhun sopivaksi. Suosittelemme!
KA
MU
4.07
10
Kuvat Timo Villanen


Ainekset (2 annosta)

  • 500 gkantarelleja
  • 1 kplsipulia (hienonnettuna)
  • 1 rklvoita
  • 1 kplkasvisliemikuutiota
  • 2 dlruokakermaa
  • 2 rklpersiljaa (silputtuna)

Lisäksi

  • 100 gspagettia

Pinnalle

  • 2 rklparmesaanijuustoa
  • 1/4 tlpippurisekoitusta
  • 2 rklpersiljaa (silputtuna)
Tulosta

Paista puhdistetut, pilkotut kantarellit ja sipulikuutiot erikseen paistinpannulla voissa.

Yhdistä ainekset, murustele pannulle liemikuutio ja lisää kerma. Sekoita, anna hautua hetki ja lisää persilja.

Keitä spagetti al denteksi ja valuta.

Jaa pasta lautasille, lusikoi päälle muhennosta. Raasta parmesaania ja rouhi pippuria annoksen kruunuksi. Koristele persiljalla. 

Ruokajuomaksi sopii veden ohella italialainen Zenato Valpolicella Superiore.

MITÄ PIDIT?
4.07