4,1(48)
Kantarellipasta
Kasvis
Munaton
15 min
Kantarellipasta on kaunis ja herkullinen loppukesän ruoka. Kermainen kastike pyöristää kantarellien maun suuhun sopivaksi. Suosittelemme!
Reseptin ainekset
2 annosta
500 gkantarelleja
1sipuli (hienonnettuna)
1 rklvoita
1kasvisliemikuutio
2 dlruokakermaa
2 rklpersiljaa (silputtuna)
Lisäksi
100 gspagettia
Pinnalle
2 rklparmesaanijuustoa
1/4 tlpippurisekoitusta
2 rklpersiljaa (silputtuna)

Kantarellipasta – ohje:

Paista puhdistetut, pilkotut kantarellit ja sipulikuutiot erikseen paistinpannulla voissa.

Yhdistä ainekset, murustele pannulle liemikuutio ja lisää kerma. Sekoita, anna hautua hetki ja lisää persilja.

Keitä spagetti al denteksi ja valuta.

Jaa pasta lautasille, lusikoi päälle muhennosta. Raasta parmesaania ja rouhi pippuria annoksen kruunuksi. Koristele kantarellipasta persiljalla. 

10 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo