Maku

Kantarellipasta

15 min
KA
MU
4.13
10

Iki-ihana kantarellipasta on kaunis ja herkullinen loppukesän ruoka. Kermainen kastike pyöristää kantarellien maun suuhun sopivaksi. Suosittelemme!
Tulosta
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (2 annosta)

  • 500 gkantarelleja
  • 1 kplsipulia (hienonnettuna)
  • 1 rklvoita
  • 1 kplkasvisliemikuutiota
  • 2 dlruokakermaa
  • 2 rklpersiljaa (silputtuna)

Lisäksi

  • 100 gspagettia

Pinnalle

  • 2 rklparmesaanijuustoa
  • 1/4 tlpippurisekoitusta
  • 2 rklpersiljaa (silputtuna)

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Paista puhdistetut, pilkotut kantarellit ja sipulikuutiot erikseen paistinpannulla voissa.

Yhdistä ainekset, murustele pannulle liemikuutio ja lisää kerma. Sekoita, anna hautua hetki ja lisää persilja.

Keitä spagetti al denteksi ja valuta.

Jaa pasta lautasille, lusikoi päälle muhennosta. Raasta parmesaania ja rouhi pippuria annoksen kruunuksi. Koristele persiljalla. 

Ruokajuomaksi sopii veden ohella italialainen Zenato Valpolicella Superiore.

MITÄ PIDIT?
4.13