


Kantarellipasta
15 min
Kantarellipasta on kaunis ja herkullinen loppukesän ruoka. Kermainen kastike pyöristää kantarellien maun suuhun sopivaksi. Suosittelemme!
Reseptin ainekset
2 annosta
500 g
kantarelleja
1
sipuli (hienonnettuna)
1 rkl
voita
1
kasvisliemikuutio
2 dl
ruokakermaa
2 rkl
persiljaa (silputtuna)
Lisäksi
100 g
spagettia
Pinnalle
2 rkl
parmesaanijuustoa
1/4 tl
pippurisekoitusta
2 rkl
persiljaa (silputtuna)
Kantarellipasta – ohje:
Paista puhdistetut, pilkotut kantarellit ja sipulikuutiot erikseen paistinpannulla voissa.
Yhdistä ainekset, murustele pannulle liemikuutio ja lisää kerma. Sekoita, anna hautua hetki ja lisää persilja.
Keitä spagetti al denteksi ja valuta.
Jaa pasta lautasille, lusikoi päälle muhennosta. Raasta parmesaania ja rouhi pippuria annoksen kruunuksi. Koristele kantarellipasta persiljalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat