Kantarellipasta
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Iki-ihana kantarellipasta on kaunis ja herkullinen loppukesän ruoka. Kermainen kastike pyöristää kantarellien maun suuhun sopivaksi. Suosittelemme!
KA
MU
4.1
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 18.5.2010

Kantarellipasta
Reseptin ainekset (2 annosta)
- 500 gkantarelleja
- 1 kplsipulia (hienonnettuna)
- 1 rklvoita
- 1 kplkasvisliemikuutiota
- 2 dlruokakermaa
- 2 rklpersiljaa (silputtuna)
Lisäksi
- 100 gspagettia
Pinnalle
- 2 rklparmesaanijuustoa
- 1/4 tlpippurisekoitusta
- 2 rklpersiljaa (silputtuna)
Paista puhdistetut, pilkotut kantarellit ja sipulikuutiot erikseen paistinpannulla voissa.
Yhdistä ainekset, murustele pannulle liemikuutio ja lisää kerma. Sekoita, anna hautua hetki ja lisää persilja.
Keitä spagetti al denteksi ja valuta.
Jaa pasta lautasille, lusikoi päälle muhennosta. Raasta parmesaania ja rouhi pippuria annoksen kruunuksi. Koristele persiljalla.
Ruokajuomaksi sopii veden ohella italialainen Zenato Valpolicella Superiore.