Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kantarellimunakas syntyy helposti täyteläisyydestä tinkimättä! Ota talteen resepti, joka vie kielen mennessään

20 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 5 min

Kantarellimunakas kuorrutetaan herkullisella juustolla. Lisämakua tuo päälle ripoteltava kirveli. Loihdi kantarellimunakas lounaaksi tai nauti herkku tuhtina aamupalana!

23.8.2018
Reseptin ainekset
2 annosta
Munakas
4
kananmunaa
½ dl
kermaa
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 rkl
voita
Kantarellitäyte
½ l
kantarelleja
1 rkl
oliiviöjyä
½
sipulia
½
paprika
1 dl
juustoraastetta
hienonnettua kirveliä

Kantarellimunakas valmistuu näin:

  1. Valmista ensin täyte. Puhdista kantarellit ja paista niitä paistinpannulla, kunnes neste on haih­tunut. Hienonna sipuli ja pilko paprika. Lisää öljy, sipuli ja pap­rika pannulle. Paista muutama minuutti, kunnes sipulit ovat kypsyneet. Kaada täyte lautaselle odottamaan.
  2. Riko munien rakenne kulhossa ja lisää kerma. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna voi ja kaada munakasmassa pannulle. Paista miedolla lämmöllä, kunnes munakas on melkein hyytynyt.
  3. Laita täyte munakkaalle. Ripottele juustoraastetta ja kirveliä pinnalle. Käännä munakkaan toinen puolikas päälle. Tarjoa kantarellimunakas heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt