Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kantarellikeitto

40 min

Täydellisen kantarellikeiton pehmeän ja kermaisen maun salaisuus on vuohenmaitojuustossa ja pikku tilkassa konjakkia. Tällä hurmaat kaikki kesävieraat (jos vain maltat tarjota heillekin!).

14.9.2011
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
kantarelleja
1 rkl
voita
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
8 dl
vettä
2 rkl
kantarellifondia (Touch of Taste)
150 g
vuohenmaitojuustoa (pehmeää, Chavroux)
1 rkl
konjakkia
2 rkl
vaaleaa kastikesuurustetta
1/4 tl
mustapippuria
2 rkl
persiljaa (hienonnettuna)

Kantarellikeitto – ohje:

Puhdista ja hienonna sienet. Ruskista ne voissa kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon hienonnetut sipulit ja kääntele hetki.

Lisää vesi ja fondi. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

Liuota joukkoon vuohenjuusto ja lisää halutessasi loraus konjakkia.

Ripottele suuruste kantarellikeittoon ja kuumenna.

Mausta kantarellikeitto pippurilla ja viimeistele persiljasilpulla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt