Maku

Kantarellikeitto

40 min
3.7
0

Kantarellikeitto

GL
KA
MU
0
3.7
Täydellisen kantarellikeiton pehmeän ja kermaisen maun salaisuus on vuohenmaitojuustossa ja pikku tilkassa konjakkia. Tällä hurmaat kaikki kesävieraat (jos vain maltat tarjota heillekin!).
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gkantarelleja
  • 1 rklvoita
  • 1 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 8 dlvettä
  • 2 rklkantarellifondia (Touch of Taste)
  • 150 gvuohenmaitojuustoa (pehmeää, Chavroux)
  • 1 rklkonjakkia
  • 2 rklvaaleaa kastikesuurustetta
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 2 rklpersiljaa (hienonnettuna)

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

Puhdista ja hienonna sienet. Ruskista ne voissa kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon hienonnetut sipulit ja kääntele hetki.

Lisää vesi ja fondi. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

Liuota joukkoon vuohenjuusto ja lisää halutessasi loraus konjakkia.

Ripottele suuruste kantarellikeittoon ja kuumenna.

Mausta kantarellikeitto pippurilla ja viimeistele persiljasilpulla.

Tarjoa höyryävä kantarellikeitto tuoreen leivän kanssa.

MITÄ PIDIT?
3.7
Katso myös nämä