Maku

Kantarellikeitto

40 min
{
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
Täydellisen kantarellikeiton pehmeän ja kermaisen maun salaisuus on vuohenmaitojuustossa ja pikku tilkassa konjakkia. Tällä hurmaat kaikki kesävieraat (jos vain maltat tarjota heillekin!).
GL
KA
MU
3.8
1
Julkaistu: 14.9.2011


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 400 gkantarelleja
  • 1 rklvoita
  • 1sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 8 dlvettä
  • 2 rklkantarellifondia (Touch of Taste)
  • 150 gvuohenmaitojuustoa (pehmeää, Chavroux)
  • 1 rklkonjakkia
  • 2 rklvaaleaa kastikesuurustetta
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 2 rklpersiljaa (hienonnettuna)
Tulosta

Kantarellikeitto – ohje:

Puhdista ja hienonna sienet. Ruskista ne voissa kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon hienonnetut sipulit ja kääntele hetki.

Lisää vesi ja fondi. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

Liuota joukkoon vuohenjuusto ja lisää halutessasi loraus konjakkia.

Ripottele suuruste kantarellikeittoon ja kuumenna.

Mausta kantarellikeitto pippurilla ja viimeistele persiljasilpulla.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Uusia ideoita kokkailuun! Tilaa inspiroivat ruokakirjat Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
1 kommentti