Kotivinkki

Kantarellicouscous – sieniherkku, joka hurmaa sinutkin maullaan ja helppoudellaan

20 min
0
0

Kantarellicouscous – sieniherkku, joka hurmaa sinutkin maullaan ja helppoudellaan

KA
0
0
Teksti Mika Rampa
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos
Kantarellicouscous on raikas ja ruokaisa herkku, joka sopii niin lounaspöytään, brunssille kuin illanistujaisiinkin. Sen lisäksi kantarellicouscous on aivan mielettömän helppo valmistaa: lisää couscousin joukkoon kantarelleja, punasipulia ja herneitä.

Ainekset (4 annosta)

Kantarellicouscous

  • 3 dlcouscousia
  • 3 dlvettä
  • 1kasvisliemikuutio
  • 1 lkantarelleja
  • 1 rklvoita
  • 1chili
  • 3uuden sadon punasipulia
  • 2 dlherneitä
  • 1 dlsokeriherneenpalkoja
  • ½ rkulehtipersiljaa
  • ½ tlmustapippuria
  • 2 rkloliiviöljyä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN5 min

Kantarellicouscous valmistuu näin:

Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan, mutta lisää veteen kasvisliemikuutio.

Puhdista kantarellit ja paista niitä paistinpannulla, kunnes neste on haihtunut. Lisää voi ja paista, kunnes sienet ovat saaneet hieman väriä. Hienonna chili ja lisää se pannulle. Nosta pannu pois liedeltä.

Hienonna punasipulit varsineen ja lisää kantarellien joukkoon. Lisää herneet ja sokeri­herneenpalot.

Hienonna lehtipersilja kantarellicouscousin joukkoon ja mausta mustapippurilla. Valuta oliiviöljyä päälle.

MITÄ PIDIT?
0