Kantarellicouscous – sieniherkku, joka hurmaa sinutkin maullaan ja helppoudellaan
20 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
5 minKantarellicouscous on raikas ja ruokaisa herkku, joka sopii niin lounaspöytään, brunssille kuin illanistujaisiinkin. Sen lisäksi kantarellicouscous on aivan mielettömän helppo valmistaa: lisää couscousin joukkoon kantarelleja, punasipulia ja herneitä.
KA
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 17.8.2018

Kantarellicouscous – sieniherkku, joka hurmaa sinutkin maullaan ja helppoudellaan
Reseptin ainekset (4 annosta)
Kantarellicouscous
- 3 dlcouscousia
- 3 dlvettä
- 1kasvisliemikuutio
- 1 lkantarelleja
- 1 rklvoita
- 1chili
- 3uuden sadon punasipulia
- 2 dlherneitä
- 1 dlsokeriherneenpalkoja
- ½ rkulehtipersiljaa
- ½ tlmustapippuria
- 2 rkloliiviöljyä
Kantarellicouscous valmistuu näin:
Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan, mutta lisää veteen kasvisliemikuutio.
Puhdista kantarellit ja paista niitä paistinpannulla, kunnes neste on haihtunut. Lisää voi ja paista, kunnes sienet ovat saaneet hieman väriä. Hienonna chili ja lisää se pannulle. Nosta pannu pois liedeltä.
Hienonna punasipulit varsineen ja lisää kantarellien joukkoon. Lisää herneet ja sokeriherneenpalot.
Hienonna lehtipersilja kantarellicouscousin joukkoon ja mausta mustapippurilla. Valuta oliiviöljyä päälle.

Tonnikala-couscous
Kotivinkki

Nopea kana-couscoussalaatti
Maku

Raikas couscoussalaatti
Maku

Couscoussalaatti raikastuu yrteillä ja sitruunalla – ihanat voissa ruskistuneet mantelit tuovat lisukkeeseen herkullisia sattumia
Kotivinkki

Pistaasi-sitruunacouscous
Maku

Kukkakaali-couscous
Maku

Kasvis-couscoussalaatti
Maku

Parsa-couscoussalaatti
Maku