Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kantarellicouscous – sieniherkku, joka hurmaa sinutkin maullaan ja helppoudellaan

20 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 5 min

Kantarellicouscous on raikas ja ruokaisa herkku, joka sopii niin lounaspöytään, brunssille kuin illanistujaisiinkin. Sen lisäksi kantarellicouscous on aivan mielettömän helppo valmistaa: lisää couscousin joukkoon kantarelleja, punasipulia ja herneitä.

17.8.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
Kantarellicouscous
3 dl
couscousia
3 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
1 l
kantarelleja
1 rkl
voita
1
chili
3
uuden sadon punasipulia
2 dl
herneitä
1 dl
sokeriherneenpalkoja
½ rku
lehtipersiljaa
½ tl
mustapippuria
2 rkl
oliiviöljyä

Kantarellicouscous valmistuu näin:

Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan, mutta lisää veteen kasvisliemikuutio.

Puhdista kantarellit ja paista niitä paistinpannulla, kunnes neste on haihtunut. Lisää voi ja paista, kunnes sienet ovat saaneet hieman väriä. Hienonna chili ja lisää se pannulle. Nosta pannu pois liedeltä.

Hienonna punasipulit varsineen ja lisää kantarellien joukkoon. Lisää herneet ja sokeri­herneenpalot.

Hienonna lehtipersilja kantarellicouscousin joukkoon ja mausta mustapippurilla. Valuta oliiviöljyä päälle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt