Kotivinkki

Kantarellicouscous – sieniherkku, joka hurmaa sinutkin maullaan ja helppoudellaan

20 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
5 min
Kantarellicouscous on raikas ja ruokaisa herkku, joka sopii niin lounaspöytään, brunssille kuin illanistujaisiinkin. Sen lisäksi kantarellicouscous on aivan mielettömän helppo valmistaa: lisää couscousin joukkoon kantarelleja, punasipulia ja herneitä.
KA
0
0
Julkaistu: 17.8.2018


Ainekset (4 annosta)

Kantarellicouscous

  • 3 dlcouscousia
  • 3 dlvettä
  • 1kasvisliemikuutio
  • 1 lkantarelleja
  • 1 rklvoita
  • 1chili
  • 3uuden sadon punasipulia
  • 2 dlherneitä
  • 1 dlsokeriherneenpalkoja
  • ½ rkulehtipersiljaa
  • ½ tlmustapippuria
  • 2 rkloliiviöljyä
Tulosta

Kantarellicouscous valmistuu näin:

Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan, mutta lisää veteen kasvisliemikuutio.

Puhdista kantarellit ja paista niitä paistinpannulla, kunnes neste on haihtunut. Lisää voi ja paista, kunnes sienet ovat saaneet hieman väriä. Hienonna chili ja lisää se pannulle. Nosta pannu pois liedeltä.

Hienonna punasipulit varsineen ja lisää kantarellien joukkoon. Lisää herneet ja sokeri­herneenpalot.

Hienonna lehtipersilja kantarellicouscousin joukkoon ja mausta mustapippurilla. Valuta oliiviöljyä päälle.

Kommentoi »