


Kantarelli-kinkkutahna
50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 20 min
Reseptin ainekset
15 annosta
5 dl
kantarelleja
1 rkl
voita
1 tl
suolaa
1 rkl
ruohosipulia (silputtuna)
1 rkl
tuoretta timjamia
200 g
tuorejuustoa
200 g
saunapalvikinkkua
Paahda puhdistetut ja paloitellut kantarellit pannulla, kunnes irronnut neste on lähes haihtunut. Lisää rasva ja kuullota sieniä hetki. Lisää suola ja yrtit. Sekoita ja anna jäähtyä. Säilykekantarelleja voi valuttamisen jälkeen käyttää sellaisenaan. Notkista tuorejuusto. Hienonna palvikinkku. Yhdistä kaikki aineet ja sekoita tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. •Tarjoa kantarelli-kinkkutahnaa munanpuolikkailla alkupaloina tai palttoonnapeista pikkupaloina.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat