Maku

Kantarelli-kinkkutahna

50 min
GL
MU
4
0


 

Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Mikko Mäntyniemi

Ainekset (15 annosta)

  • 5 dlkantarelleja
  • 1 rklvoita
  • 1 tlsuolaa
  • 1 rklruohosipulia (silputtuna)
  • 1 rkltuoretta timjamia
  • 200 gtuorejuustoa
  • 200 gsaunapalvikinkkua

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN20 min

Paahda puhdistetut ja paloitellut kantarellit pannulla, kunnes irronnut neste on lähes haihtunut. Lisää rasva ja kuullota sieniä hetki. Lisää suola ja yrtit. Sekoita ja anna jäähtyä. Säilykekantarelleja voi valuttamisen jälkeen käyttää sellaisenaan. Notkista tuorejuusto. Hienonna palvikinkku. Yhdistä kaikki aineet ja sekoita tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. •Tarjoa kantarelli-kinkkutahnaa munanpuolikkailla alkupaloina tai palttoonnapeista pikkupaloina.

MITÄ PIDIT?
4