4,5(2)
Kantarelli-kinkkutahna
Gluteeniton
Munaton
50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 20 min
19.9.2010
 |
Maku
Reseptin ainekset
15 annosta
5 dlkantarelleja
1 rklvoita
1 tlsuolaa
1 rklruohosipulia (silputtuna)
1 rkltuoretta timjamia
200 gtuorejuustoa
200 gsaunapalvikinkkua

Paahda puhdistetut ja paloitellut kantarellit pannulla, kunnes irronnut neste on lähes haihtunut. Lisää rasva ja kuullota sieniä hetki. Lisää suola ja yrtit. Sekoita ja anna jäähtyä. Säilykekantarelleja voi valuttamisen jälkeen käyttää sellaisenaan. Notkista tuorejuusto. Hienonna palvikinkku. Yhdistä kaikki aineet ja sekoita tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. •Tarjoa kantarelli-kinkkutahnaa munanpuolikkailla alkupaloina tai palttoonnapeista pikkupaloina.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.