Maku

Kaneliherukat ja kinuskinen leipäjuusto

30 min
GL
KA
MU
4.5
2


 

Tulosta
Teksti Saara Törmä
Kuvat Mika Haaranen

Ainekset (4 annosta)

  • 2 dlmustaherukoita
  • 2 dlpunaherukoita
  • 1 rkljuoksevaa hunajaa
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 1/2 tlkanelia
  • 1/2 tlsitruunankuoriraastetta
  • 1 rklvoita
  • 400 gleipäjuustoa
  • 1 dlfariinisokeria
  • 1 dlkuohukermaa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min

Sekoita herukoiden joukkoon hunaja, vaniljasokeri, kaneli ja sitruunankuori. Jätä huoneenlämpöön odottamaan.

Voitele uuninkestävä vuoka voilla. Leikkaa leipäjuusto annospaloiksi ja kumoa palat vuokaan. Ripottele päälle fariinisokeri ja valuta päälle kerma.

Kypsennä leipäjuustoa 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.

Jaa leipäjuustopalat jälkiruokamaljoihin ja koristele annokset kaneliherukoilla. Kaada päälle vielä uunivuokaan muodostunutta kinuskikastiketta.

Nauti kaneliherukat ja kinuskinen leipäjuusto heti.

MITÄ PIDIT?
4.5