4,5(4)
Kaneliherukat ja kinuskinen leipäjuusto
gluteeniton
kasvis
munaton
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Julkaistu 19.6.2012
Maku
Reseptin ainekset 4 annosta
2 dlmustaherukoita
2 dlpunaherukoita
1 rkljuoksevaa hunajaa
1 tlvaniljasokeria
1/2 tlkanelia
1/2 tlsitruunankuoriraastetta
1 rklvoita
400 gleipäjuustoa
1 dlfariinisokeria
1 dlkuohukermaa

Sekoita herukoiden joukkoon hunaja, vaniljasokeri, kaneli ja sitruunankuori. Jätä huoneenlämpöön odottamaan.

Voitele uuninkestävä vuoka voilla. Leikkaa leipäjuusto annospaloiksi ja kumoa palat vuokaan. Ripottele päälle fariinisokeri ja valuta päälle kerma.

Kypsennä leipäjuustoa 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.

Jaa leipäjuustopalat jälkiruokamaljoihin ja koristele annokset kaneliherukoilla. Kaada päälle vielä uunivuokaan muodostunutta kinuskikastiketta.

Nauti kaneliherukat ja kinuskinen leipäjuusto heti.

2 kommenttia