3,8(54)
Kaneliässät isoäidin reseptillä
Kasvis
50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 20 min
Ässät isoäidin reseptillä ovat pikkuleipäperinnettä parhaimmillaan. Dippaa kaneliässät kahviin tai teehen, tai murenna vaikka jäätelön päälle!
10.12.2012
 |
Maku
Reseptin ainekset
25 kpl
Pursotettava murotaikina
200 gvoita
1 ¼ dlsokeria
1muna
3 dlvehnäjauhoja
1 dlperunajauhoja
2 tlvaniljasokeria
1 tlleivinjauhetta
Pinnalle
2 tlsokeria
1 tlkanelia
½ tlinkivääriä

Kaneliässät isoäidin reseptillä leivotaan näin:

  1. Pehmitä voi mikroaaltouunissa (rasvan tulee olla tässä tapauksessa hyvin pehmeää, jotta taikinan pursottaminen onnistuu). Vatkaa se sokerin kanssa vaahdoksi. Lisää muna edelleen vatkaten.
  2. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita ne taikinaan.
  3. Pursota taikinasta keskikokoisella (6 mm) tähtityllalla ässiä leivinpaperoidulle pellille.
  4. Sekoita sokeri ja mausteet keskenään. Sirottele seosta ässien päälle.
  5. Paista kaneliässä-pikkuleipiä 200-asteisessa uunissa keskitasoa ylempänä 7–8 minuuttia.
  6. Vedä kaneliässät leivinpaperilla jäähtymään tasaiselle alustalle.
4 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo