Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kaneliässät isoäidin reseptillä

50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 20 min

Ässät isoäidin reseptillä ovat pikkuleipäperinnettä parhaimmillaan. Dippaa kaneliässät kahviin tai teehen, tai murenna vaikka jäätelön päälle!

10.12.2012
Reseptin ainekset
25 kpl
Pursotettava murotaikina
200 g
voita
1 ¼ dl
sokeria
1
muna
3 dl
vehnäjauhoja
1 dl
perunajauhoja
2 tl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
Pinnalle
2 tl
sokeria
1 tl
kanelia
½ tl
inkivääriä

Kaneliässät isoäidin reseptillä leivotaan näin:

  1. Pehmitä voi mikroaaltouunissa (rasvan tulee olla tässä tapauksessa hyvin pehmeää, jotta taikinan pursottaminen onnistuu). Vatkaa se sokerin kanssa vaahdoksi. Lisää muna edelleen vatkaten.
  2. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita ne taikinaan.
  3. Pursota taikinasta keskikokoisella (6 mm) tähtityllalla ässiä leivinpaperoidulle pellille.
  4. Sekoita sokeri ja mausteet keskenään. Sirottele seosta ässien päälle.
  5. Paista kaneliässä-pikkuleipiä 200-asteisessa uunissa keskitasoa ylempänä 7–8 minuuttia.
  6. Vedä kaneliässät leivinpaperilla jäähtymään tasaiselle alustalle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt