Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kaneli-inkivääripullakorput

2 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 2 h 0 min

Taivaalliset pitkosta valmistetut pullakorput saavat potkua inkiväärin ja limetinkuoren maustamasta kanelisokerista.

21.6.2014
Reseptin ainekset
10 annosta
600 g
pullapitkoa
Voiteluun
100 g
voita (sulatettuna)
Kaneli-inkiväärisokeri
1 ½ dl
ruokosokeria
1 tl
kanelia
½ tl
inkivääriä (jauhettuna)
2
limeä (hienoksi raastettu kuori)

Korput – ohje:

  1. Leikkaa pullapitko ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet leivinpaperin päälle uunipellille.
  2. Yhdistä makusokerin ainekset.
  3. Voitele pullaviipaleet voisulalla. Ripottele päälle makusokeria.
  4. Paahda pullakorppuja 125-asteisen uunin keskitasolla noin 1 ½–2 tuntia, kunnes ne ovat rapeita ja kauniin värisiä. Tarkkaile uunia, jotta korput eivät saa liikaa väriä.
  5. Sammuta uuni ja kuivata korppuja vielä hetki jälkilämmössä uuniluukku raollaan. Jäähdytä ritilällä.
  6. Säilytä korput ilmatiiviissä purkissa, jotta ne pysyvät rapeina.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt