


Kaneli-inkivääripullakorput
2 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 2 h 0 min
Taivaalliset pitkosta valmistetut pullakorput saavat potkua inkiväärin ja limetinkuoren maustamasta kanelisokerista.
Reseptin ainekset
10 annosta
600 g
pullapitkoa
Voiteluun
100 g
voita (sulatettuna)
Kaneli-inkiväärisokeri
1 ½ dl
ruokosokeria
1 tl
kanelia
½ tl
inkivääriä (jauhettuna)
2
limeä (hienoksi raastettu kuori)
Korput – ohje:
- Leikkaa pullapitko ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet leivinpaperin päälle uunipellille.
- Yhdistä makusokerin ainekset.
- Voitele pullaviipaleet voisulalla. Ripottele päälle makusokeria.
- Paahda pullakorppuja 125-asteisen uunin keskitasolla noin 1 ½–2 tuntia, kunnes ne ovat rapeita ja kauniin värisiä. Tarkkaile uunia, jotta korput eivät saa liikaa väriä.
- Sammuta uuni ja kuivata korppuja vielä hetki jälkilämmössä uuniluukku raollaan. Jäähdytä ritilällä.
- Säilytä korput ilmatiiviissä purkissa, jotta ne pysyvät rapeina.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat