Kanapasta oliivien, kapriksien ja sitruunamelissan kera

4.7
0

Kanapasta oliivien, kapriksien ja sitruunamelissan kera

Yksinkertaisista ruoista puhuttaessa mieleen tulee aina kanapasta. Tässä ohje joka vie hieman aikaa koska käytin kanankoipia mutta nopeamman toivossa käytä rintafileitä.
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 4 kplbroilerin koipia
  • 1 kplsipuli
  • 4 kplvalkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 400 gmutti tomaattimurskaa
  • 12 kplmustia oliiveja
  • 2 rklkapriksia
  • 1 tlkuivattua oreganoa
  • 1 tlkuivattua timjamia
  • 1 tlsavupaprikajauhetta
  • ½ tlmustapippuria rouhittuna
  • 35 gparmesaania
  • 350 gtagliatellea

Lisäksi

  • Suolaa maun mukaan, oliiviöljyä freesaamiseen

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Asettele koivet uunipellille ja mausta suolalla ja pippurilla

Paista 150 asteessa 40min

Nosta lämpö 225 asteeseen ja paista vielä 15min

Jäähdytä ja revi liha luista

Laita pastavesi kiehumaan ja suolaa vesi kunnolla

Ota kattila ja lisää sinne tilkka öljyä ja freesaa silputtu sipuli ja valkosipulin kynnet murskattuna

Anna kastikkeen poreilla miedolla lämmöllä 10-15min

Lisää kastikkeeseen mausteet, yrtit,kanat, kaprikset ja oliivit

Lisää myös kanankoipien paistorasvaa 4rkl sekaan

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä hetki

Lisää pastat keitinveteen ja keitä al Dente

Siivilöi pasta ja lisää ne kastikkeen joukkoon. Sekoita kunnolla

Asettele ruoka vadille niin, että lisäät pastaa ja parmesaania kerroksittain

Raasta lopuksi vielä päälle parmesaania ja silpputtua tuoretta sitruunamelissaa

MITÄ PIDIT?
4.7
Katso myös nämä