Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tomaatti-kanapasta oliivien, kapriksien ja sitruunamelissan kera

Yksinkertaisista ruoista puhuttaessa mieleen tulee aina kanapasta. Tässä ohje, joka vie hieman aikaa, koska käytin kanankoipia. Nopeamman toivossa käytä rintafileitä.

24.3.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
4
broilerin koipea
1
sipuli
4
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
400 g
tomaattimurskaa (Mutti)
12
mustaa oliivia
2 rkl
kapriksia
1 tl
kuivattua oreganoa
1 tl
kuivattua timjamia
1 tl
savupaprikajauhetta
½ tl
mustapippuria rouhittuna
35 g
parmesaania
350 g
tagliatellea
Lisäksi
suolaa maun mukaan
oliiviöljyä freesaamiseen
sitruunamelissaa

Tomaatti-kanapasta – ohje:

  1. Asettele koivet uunipellille ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista 150 asteessa 40 min. Nosta lämpö 225 asteeseen ja paista vielä 15 min.
  2. Jäähdytä ja revi liha luista.
  3. Laita pastavesi kiehumaan ja suolaa vesi kunnolla.
  4. Ota kattila ja lisää sinne tilkka öljyä ja freesaa silputtu sipuli ja valkosipulin kynnet murskattuna. Anna kastikkeen poreilla miedolla lämmöllä 10–15 min.
  5. Lisää kastikkeeseen mausteet, yrtit, kanat, kaprikset ja oliivit. Lisää myös kanankoipien paistorasvaa 4 rkl sekaan. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä hetki.
  6. Lisää pastat keitinveteen ja keitä al dente. Siivilöi pasta ja lisää ne kastikkeen joukkoon. Sekoita kunnolla.
  7. Asettele ruoka vadille niin, että lisäät pastaa ja parmesaania kerroksittain.
  8. Raasta lopuksi vielä päälle parmesaania ja silputtua tuoretta sitruunamelissaa.

Katso myös suosituin kanapastareseptimme!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt