


Kanaenchiladat eli gratinoidut tortillarullat – näin valmistat meksikolaisen keittiön herkut arkeen helposti ja vaivattomasti
40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
Kanaenchiladat saavat täytteekseen mehukkaita broilerisuikaleita tai broilerinjauhelihaa. Rullalle kääräistyt tortillat valmistuvat uunissa kuin itsestään, joten voit nauttia meksikolaisista mauista arkenakin.
Reseptin ainekset
8 kpl
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
600 g
broilerin fileesuikaleita tai broilerin jauhelihaa
1 rkl
rypsiöljyä
100 g
pakastemaissia
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
½ dl
säilöttyjä jalapenoja
1 dl
salsakastiketta
1 dl
mozzarellajuustoraastetta
8
tortillaa (medium-koko)
Pinnalle
1 dl
salsakastiketta
1 dl
cheddar- tai mozzarellajuustoraastetta
½ rku
korianteria
Kanaenchiladat valmistetaan näin:
- Hienonna sipulit. Ruskista broileri öljyssä pannulla. Lisää sipulit ja jäiset maissit, kuullota muutama minuutti. Mausta paprikalla, suolalla ja pippurilla.
- Hienonna jalapenot broileriseokseen. Lisää salsakastike ja juustoraaste.
- Jaa seos tortilloille ja kääri ne rulliksi. Nosta rullat isoon uunivuokaan.
- Lusikoi salsakastiketta rullien pinnalle ja ripottele juustoraastetta päälle. Gratinoi 225 asteessa 20 minuuttia tai kunnes pinta saa hiukan väriä. Viimeistele korianterilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat