Kotivinkki

Kanaenchiladat eli gratinoidut tortillarullat – näin valmistat meksikolaisen keittiön herkut arkeen helposti ja vaivattomasti

40 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Kanaenchiladat saavat täytteekseen mehukkaita broilerisuikaleita tai broilerinjauhelihaa. Rullalle kääräistyt tortillat valmistuvat uunissa kuin itsestään, joten voit nauttia meksikolaisista mauista arkenakin.
0
0
Julkaistu: 3.7.2020


Ainekset (8 kpl)

  • 1sipuli
  • 2valkosipulinkynttä
  • 600 gbroilerin fileesuikaleita tai broilerin jauhelihaa
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 100 gpakastemaissia
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria
  • ½ dlsäilöttyjä jalapenoja
  • 1 dlsalsakastiketta
  • 1 dlmozzarellajuustoraastetta
  • 8tortillaa (medium-koko)

Pinnalle

  • 1 dlsalsakastiketta
  • 1 dlcheddar- tai mozzarellajuustoraastetta
  • ½ rkukorianteria
Tulosta

Kanaenchiladat valmistetaan näin:

  1. Hienonna sipulit. Ruskista broileri öljyssä pannulla. Lisää sipulit ja jäiset maissit, kuullota muutama minuutti. Mausta paprikalla, suolalla ja pippurilla.
  2. Hienonna jalapenot broileriseokseen. Lisää salsakastike ja juustoraaste.
  3. Jaa seos tortilloille ja kääri ne rulliksi. Nosta rullat isoon uunivuokaan.
  4. Lusikoi salsakastiketta rullien pinnalle ja ripottele juustoraastetta päälle. Gratinoi 225 asteessa 20 minuuttia tai kunnes pinta saa hiukan väriä. Viimeistele korianterilla.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »