Kanaenchiladat eli gratinoidut tortillarullat – näin valmistat meksikolaisen keittiön herkut arkeen helposti ja vaivattomasti
40 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
20 minKanaenchiladat saavat täytteekseen mehukkaita broilerisuikaleita tai broilerinjauhelihaa. Rullalle kääräistyt tortillat valmistuvat uunissa kuin itsestään, joten voit nauttia meksikolaisista mauista arkenakin.
4
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 3.7.2020

Kanaenchiladat eli gratinoidut tortillarullat – näin valmistat meksikolaisen keittiön herkut arkeen helposti ja vaivattomasti
Reseptin ainekset (8 kpl)
- 1sipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 600 gbroilerin fileesuikaleita tai broilerin jauhelihaa
- 1 rklrypsiöljyä
- 100 gpakastemaissia
- 1 tlpaprikajauhetta
- 1 tlsuolaa
- ½ tlmustapippuria
- ½ dlsäilöttyjä jalapenoja
- 1 dlsalsakastiketta
- 1 dlmozzarellajuustoraastetta
- 8tortillaa (medium-koko)
Pinnalle
- 1 dlsalsakastiketta
- 1 dlcheddar- tai mozzarellajuustoraastetta
- ½ rkukorianteria
Kanaenchiladat valmistetaan näin:
- Hienonna sipulit. Ruskista broileri öljyssä pannulla. Lisää sipulit ja jäiset maissit, kuullota muutama minuutti. Mausta paprikalla, suolalla ja pippurilla.
- Hienonna jalapenot broileriseokseen. Lisää salsakastike ja juustoraaste.
- Jaa seos tortilloille ja kääri ne rulliksi. Nosta rullat isoon uunivuokaan.
- Lusikoi salsakastiketta rullien pinnalle ja ripottele juustoraastetta päälle. Gratinoi 225 asteessa 20 minuuttia tai kunnes pinta saa hiukan väriä. Viimeistele korianterilla.

Nyhtöpossu enchiladat
Maku

Jauhelihaenchiladat
Maku

Kasvisenchiladat
Maku

Helppo voimaruoka koko poppoolle! Muikean makuinen ja mehevä texmex-pastapaistos valmistuu uunissa kuin itsestään
Kotivinkki

Nachopelti
Maku

Vegaaninen nachopelti – leffaillan himoherkku, joka maistuu kaikille
Maku

Nachovuoka – helppo jauheliharuoka, joka on viikonlopun paras mättöherkku
Maku

Mifu-nachot
Kotivinkki