Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kanaenchiladat eli gratinoidut tortillarullat – näin valmistat meksikolaisen keittiön herkut arkeen helposti ja vaivattomasti

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Kanaenchiladat saavat täytteekseen mehukkaita broilerisuikaleita tai broilerinjauhelihaa. Rullalle kääräistyt tortillat valmistuvat uunissa kuin itsestään, joten voit nauttia meksikolaisista mauista arkenakin.

3.7.2020
Reseptin ainekset
8 kpl
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
600 g
broilerin fileesuikaleita tai broilerin jauhelihaa
1 rkl
rypsiöljyä
100 g
pakastemaissia
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
½ dl
säilöttyjä jalapenoja
1 dl
salsakastiketta
1 dl
mozzarellajuustoraastetta
8
tortillaa (medium-koko)
Pinnalle
1 dl
salsakastiketta
1 dl
cheddar- tai mozzarellajuustoraastetta
½ rku
korianteria

Kanaenchiladat valmistetaan näin:

  1. Hienonna sipulit. Ruskista broileri öljyssä pannulla. Lisää sipulit ja jäiset maissit, kuullota muutama minuutti. Mausta paprikalla, suolalla ja pippurilla.
  2. Hienonna jalapenot broileriseokseen. Lisää salsakastike ja juustoraaste.
  3. Jaa seos tortilloille ja kääri ne rulliksi. Nosta rullat isoon uunivuokaan.
  4. Lusikoi salsakastiketta rullien pinnalle ja ripottele juustoraastetta päälle. Gratinoi 225 asteessa 20 minuuttia tai kunnes pinta saa hiukan väriä. Viimeistele korianterilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt