Maku

Kanaa kalleimpien mausteiden kera

30 min
MU
GL
4.5
0


 

Tulosta
Teksti Maija Joutjärvi
Kuvat Markus Henttonen

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gkanaa (filee)
  • 1 kplsipulia
  • 1 rklvoita
  • 1 dlmantelilastuja
  • 3 rklhunajaa
  • 2 dlruokakermaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1 kpllaakerinlehteä
  • 1/2 gsahramia
  • 1/4 tlkorianterinsiemeniä
  • 1/4 tljuustokuminaa
  • 1/4 tlinkivääriä
  • 1/4 tlsinapinsiemeniä
  • 1/4 tlkanelia
  • 1/4 tlkardemummaa
  • 1/4 tlneilikkaa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min

Ota lihat huoneenlämpöön 15 minuuttia ennen ruoanlaittoa ja paloittele ne. Hienonna sipuli. Paista lihat kullanruskeiksi pannulla, lisää sipuli ja mantelilastut. Lisää hunaja, kerma ja mausteet. Hauduta, kunnes liha on kypsää ja mureaa. Tarjoa kalleimmilla mausteilla maustettu kanapata spelttilisäkkeen kanssa keskiajan tapaan. •Korvaa kana nykypäivän broilerilla, niin saatavuus paranee ja kypsymisaika lyhenee.

MITÄ PIDIT?
4.5