


Kana-lehtikaalisalaatti
Herkullinen täyttävä salaatti lehtikaalilla.
Paista broilerin rintafileet tai paistileikkeet tilkassa öljyä kypsiksi, mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä sivuun odottamaan. Paista pekonit rapeiksi ja nosta valumaan talouspaperin päälle. Keitä kananmunat kypsiksi ja anna jäähtyä hetki.
Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Laita kulhoon ja kaada sitruunamehu päälle, anna maustua salaatin teon ajan. Huuhtele lehtikaali ja asettele salaattikulhoon. Jos käytät irtolehtikaalia poista lehtiruodit. Lohko tomaatit, kuutioi kurkku ja viipaloi paprika. Lisää kasvikset ja punasipuli salaattiin.
Viipaloi broilerin fileet ja pilko pekoni pienemmiksi paloiksi, lisää salaattiin. Kuori kananmunat ja leikkaa lohkoiksi, lisää salaattiin. Murustele aura salaattiin.
Valmista salaatinkastike sekoittamalla kaikki ainekset hyvin keskenään. Ripottele kastike salaatin pinnalle.