Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kana-lehtikaalisalaatti

35 min

Herkullinen täyttävä salaatti lehtikaalilla.

Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
broilerin rintafileitä tai paistileikkeitä
100 g
pekonia
4 kpl
kananmunaa
ruukullinen lehtikaalia
3 kpl
tomaattia
½ kpl
kurkku
1 kpl
suippopaprika
pieni punasipuli
½ kpl
sitruunan mehu
70 g
aurajuustoa
Salaatinkastike
3 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
punaviinietikkaa
2 tl
dijon sinappia
ripaus sokeria
suolaa
mustapippuria

Paista broilerin rintafileet tai paistileikkeet tilkassa öljyä kypsiksi, mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä sivuun odottamaan. Paista pekonit rapeiksi ja nosta valumaan talouspaperin päälle. Keitä kananmunat kypsiksi ja anna jäähtyä hetki.

Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Laita kulhoon ja kaada sitruunamehu päälle, anna maustua salaatin teon ajan. Huuhtele lehtikaali ja asettele salaattikulhoon. Jos käytät irtolehtikaalia poista lehtiruodit. Lohko tomaatit, kuutioi kurkku ja viipaloi paprika. Lisää kasvikset ja punasipuli salaattiin.

Viipaloi broilerin fileet ja pilko pekoni pienemmiksi paloiksi, lisää salaattiin. Kuori kananmunat ja leikkaa lohkoiksi, lisää salaattiin. Murustele aura salaattiin.

Valmista salaatinkastike sekoittamalla kaikki ainekset hyvin keskenään. Ripottele kastike salaatin pinnalle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt