Valmista pyörykät. Laita jauheliha kulhoon ja sekoita siihen muna, kaurahiutaleet ja mausteet. Murenna feta joukkoon. Sekoita varovasti. Pyörittele massasta kostutetuin tai öljytyin käsin lihapullia (noin 20 kpl) ja laita ne leivinpaperin päälle.
Huuhtele varsiparsakaalit ja leikkaa isommat pitkittäin halki. Kuori ja suikaloi sipuli.
Kuumenna öljy pinnoitetussa kattilassa tai padassa. Lisää sipulit ja kuullota hetki. Lisää broileripyörykät kattilaan vieri viereen. Paista varovasti käännellen, kunnes pyörykät ruskistuvat.
Lisää mausteet, vesi ja fondi ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää pinaatit, varsiparsakaalit ja sitruunanmehu. Keitä muutama minuutti, kunnes kaalit pehmenevät.
Vinkki!
Tarjoa keiton kanssa sitruunanlohkoja. Näin jokainen voi säätää kirpeyden omaan makuun sopivaksi.