Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kallen mäti-silakkarullat

55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min
24.2.2011
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
silakkafileitä
1/2 tl
mustapippuria
190 g
mätitahnaa
2 dl
ruokakermaa
1 dl
vettä
4 rkl
tuoretta tilliä (hienonnettuna)
1 dl
korppujauhoja (ruis)

Kallen mäti-silakkarullat – ohje:

  1. Levitä kalat pöydälle nahkapuoli alaspäin. Ripottele pinnalle pippuria ja kääri rullalle.
  2. Lado rullat pystyyn vieri viereen uunivuokaan.
  3. Sekoita kulhossa mätitahna, kerma, vesi ja tilli. Kaada seos silakkarullien päälle.
  4. Ripottele silakkarullien pinnalle ruiskorppujauhot.
  5. Kypsennä silakkarullat 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
  6. Tarjoa Kallen mäti-silakkarullat keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt