


Kallen mäti-silakkarullat
55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
silakkafileitä
1/2 tl
mustapippuria
190 g
mätitahnaa
2 dl
ruokakermaa
1 dl
vettä
4 rkl
tuoretta tilliä (hienonnettuna)
1 dl
korppujauhoja (ruis)
Kallen mäti-silakkarullat – ohje:
- Levitä kalat pöydälle nahkapuoli alaspäin. Ripottele pinnalle pippuria ja kääri rullalle.
- Lado rullat pystyyn vieri viereen uunivuokaan.
- Sekoita kulhossa mätitahna, kerma, vesi ja tilli. Kaada seos silakkarullien päälle.
- Ripottele silakkarullien pinnalle ruiskorppujauhot.
- Kypsennä silakkarullat 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
- Tarjoa Kallen mäti-silakkarullat keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat