Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Mmm, mikä makukombo!

Kalkkuna-kurpitsachutneyleivät – kalkkuna marinoidaan aasialaisittain ja kurpitsachutneyssa maistuu joulu

2 h 10 min
{
Aktiivinen 1 h 30 min
Passiivinen 40 min

Tarjoa marinoitu kalkkunanrinta leivän päältä mausteisen kurpitsachutneyn kera.

23.9.2024

Reseptin ainekset
4–6 annosta
1 (noin 1 kg)
kalkkunan rintafilee
2 rkl
oliiviöljyä
Marinadi
1
valkosipulinkynsi
1
chili
1
lime
1 dl
rypsiöljyä
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
hunajaa
2 tl
seesamiöljyä
Lisäksi
leipää
kurpitsachutneyta (Katso resepti alta!)
korianteria tai lehtipersiljaa

Kalkkuna-kurpitsachutneyleivät – ohje:

  1. Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen kypsennystä. Laita liha uunivuokaan, sivele pintaan öljyä ja peitä foliolla. Paina paistomittari fileen paksuimpaan kohtaan.
  2. Paista 180-asteisessa uunissa 1–1,5 tuntia, kunnes sisälämpö on 74 astetta. Anna vetäytyä hetki. Leikkaa liha suupaloiksi.
  3. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Hienonna chili. Purista limen mehu kulhoon. Vispaa sekaan öljy. Mausta soijalla, hunajalla ja seesamiöljyllä. Lisää valkosipuli, chili ja lihat. Marinoi jääkaapissa vähintään 2 tuntia.
  4. Tarjoa kalkkuna leivän päältä kurpitsa-chutneyn kera. Viimeistele yrteillä. Saat kalkkuna- ja juustokreemileivistä gluteenittomat, kun käytät gluteenitonta leipää.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt