Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kalastajan salaatti kruunataan rapeaksi ja kullanruskeaksi paistetulla kalannahalla

20 min

Herkuttelija paistaa suomustetun kalannahkan rapeaksi lisäksi kesäisen salaatin päälle salaatin, retiisien ja jogurttikastikkeen seuraksi. Itse kalaa riittää vain pieni määrä – voit käyttää fileet muuhun ruokaan.

9.8.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
1 ison tai 2–3 pienemmän
kotimaisen kalan suomuton nahka (esim. siika tai ahven)
100–200 g
kalafileetä paloina (esim. siika tai ahven)
2 rkl
vehnäjauhoja
1 tl
paprikajauhetta
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
1 dl
rypsiöljyä
Lisäksi
2 dl
maustamatonta jogurttia
1 rku
tilliä hienonnettuna
1
luomusitruunan kuori ja mehu
1 rku
salaattia
1 nippu (150 g)
retiisejä

Kalastajan salaatti – ohje:

  1. Huuhtele ja kuivaa nahka. Laita nahka ja kalapalat pieneen muovipussiin. Lisää jauhot ja mausteet. Ravistele pussia niin, että nahka ja kalat jauhottuvat kauttaaltaan.
  2. Kuumenna öljy pannulla. Paista nahka ja kalapalat molemmin puolin kultaisiksi ja rapeiksi.
  3. Mausta jogurtti tilillä, raastetulla sitruunankuorella ja -mehulla.
  4. Huuhtele ja kuivaa salaatti. Huuhtele ja viipaloi retiisit. Revi salaatti kulhoon. Lisää retiisit, kastike ja rapea kalannahka ja kalapalat.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt