Maku

Kahvipapu-suklaakeksit

1 h
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
45 min
KA
4
0
Julkaistu: 22.11.2010


Reseptin ainekset (60 kpl)

  • 200 gvoita
  • 300 gtummaa suklaata
  • 200 gsuklaamakeisia (kahvipapuja)
  • 1 1/2 dltomusokeria
  • 1 1/4 dlfariinisokeria
  • 1 dlsokeria
  • 2 kplmunaa
  • 6 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 2 tlruokasoodaa
  • 1 rklpikakahvijauhetta
  • 1 rklvaniljasokeria
Tulosta

Hienonna suklaa ja kahvipavut rouheeksi. Sekoita pehmeään voihin kaikki muut ainekset. Pyöritä seoksesta kaksi paksua pitkoa. Kääri pitkot kelmuun ja laita ne jääkaappiin puoleksi tunniksi. Leikkaa pitkoista noin sentin paksuisia viipaleita tai ota muotilla pyöreitä pikkuleipiä. Nosta viipaleet pellille leivinpaperin päälle ja paista niitä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 10–15 minuuttia.

Kommentoi »