


Kahvi-ricottamousse
Ihanan kuohkean moussen salaisuus on ricottajuusto. Mausta vaahto kahvilla ja viimeistele suklaalla!
Reseptin ainekset
2 annosta
250 g
ricottajuustoa
1 1/2 dl
kuohukermaa
2 rkl
sokeria
3 rkl
vahvaa kahvia
1 1/2 kpl
liivatelehteä
Tarjoiluun
tummaa suklaata (raastettuna)
Laitan liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen lautaselle.
Sekoita sauvasekoittimella tai sähkövatkaimella ricottajuustoa kunnes se on silkkisen tasaista.
Vatkaa kuohukerma pehmeäksi vaahdoksi.
Purista liivalehdet kuivaksi ja sekoita ne kuuman kahvin joukkoon. Anna jäähtyä hetki. Sekoita kahvi ricotan joukkoon.
Sekoita kermavaahto kahvi-ricottaseokseen lusikalla käännellen.
Laita mousse jääkaappiin tunniksi. Lusikoi vaahto pussiin ja leikkaa pussin kulmaan reilun kokoinen reikä.
Pursota mousse tarjoilulaseihin ja nosta jääkaappiin hyytymään tunniksi. Ripottele pinnalle raastettua suklaata juuri ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat