Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kahden raaka-aineen suklaakakku

25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min

Vain suklaata ja kananmunia! Tämän suklaakakun taikinaan ei tule muuta, joten vuoan voideltuasi voit unohtaa jopa voin kaappiin. Valitse ihmekakkuun laadukas tumma suklaa. Katso myös video kakun leipomisesta.

22.9.2015
Reseptin ainekset
6 palaa
200 g
tummaa suklaata
3
munaa (M-koko, huoneenlämpöinen)
Lisäksi
voita vuoan voiteluun

Kahden aineksen suklaakakku ‒ ohje:

  1. Vuoraa irtopohjavuoka (Ø 20 cm) leivinpaperilla. Voitele vuoan reunat ja leivinpaperi.
  2. Sulata suklaa varovasti mikroaaltouunissa. Sekoita tasaiseksi.
  3. Erottele munien valkuaiset ja keltuaiset. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
  4. Vatkaa keltuaiset nopeasti huoneenlämpöisen suklaasulan joukkoon. Lisää joukkoon kolmannes valkuaisvaahdosta ja vatkaa tasaiseksi. (On tärkeää, että valkuaisvaahto jakautuu tasaisesti kakkutaikinaan - älä siis tällä kertaa varo vaahdon laskemista!)
  5. Sekoita sitten nuolijalla joukkoon loppu valkuaisvaahto.
  6. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta.
  7. Kypsennä kakkua 175-asteisessa uunissa 12‒13 minuuttia.
  8. Anna kakun vetäytyä ja nosta se tarjoiluvadille.

Vinkit!

  • Tarjoa kakku lämpimänä vaniljajäätelön tai kermavaahdon ja vadelmien kanssa.
  • Lopputulokseen vaikuttaa se, kuinka makeaa tummaa suklaata käytät. Viimeistele kakku halutessasi tomusokerilla!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt