Kahden raaka-aineen suklaakakku

Reseptin ainekset (6 palaa)
- 200 gtummaa suklaata
- 3 kplmunaa (M-koko, huoneenlämpöinen)
Lisäksi
- Voita vuoan voiteluun
Vuoraa irtopohjavuoka (Ø 20 cm) leivinpaperilla. Voitele vuoan reunat ja leivinpaperi.
Sulata suklaa varovasti mikroaaltouunissa. Sekoita tasaiseksi.
Erottele munien valkuaiset ja keltuaiset. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
Vatkaa keltuaiset nopeasti huoneenlämpöisen suklaasulan joukkoon. Lisää joukkoon kolmannes valkuaisvaahdosta ja vatkaa tasaiseksi. (On tärkeää, että valkuaisvaahto jakautuu tasaisesti kakkutaikinaan - älä siis tällä kertaa varo vaahdon laskemista!)
Sekoita sitten nuolijalla joukkoon loppu valkuaisvaahto.
Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta.
Kypsennä kakkua 175-asteisessa uunissa 12‒13 minuuttia.
Anna kakun vetäytyä ja nosta se tarjoiluvadille.
* Tarjoa kakku lämpimänä vaniljajäätelön tai kermavaahdon ja vadelmien kanssa.
* Lopputulokseen vaikuttaa se, kuinka makeaa tummaa suklaata käytät. Viimeistele kakku halutessasi tomusokerilla!
Hyväksy evästeet
YouTuben videosoitin käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet katsoaksesi videon.
