


Kaalivuoka
1 h 0 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 25 min
Reseptin ainekset
5 annosta
500 g
keräkaalia
1 kpl
sipulia
2 kpl
valkosipulinkynttä
150 g
kesäkurpitsaa
200 g
tuoreita herkkusieniä
1 kpl
suolakurkkua
1 rkl
rypsiöljyä
500 g
tomaattimurskaa
1 tl
timjamia
1/2 tl
suolaa
50 g
juustoa (rasvaa 9-11 %) (raastettuna)
Suikaloi kaali. Kuori ja silppua sipulit. Pese ja kuutioi kesäkurpitsa. Paloittele sienet ja suolakurkku. Kuumenna öljy kattilassa. Hauduta kaalia ja sipuleita hetki. Lisää loput kasvikset sekä tomaattimurska ja mausteet. Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja ripottele pinnalle juusto. Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Tarjoa kaalivuoka kasvisruokana perunoiden ja ruisleivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat