Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kaaliröstipelti tuo vaihtelua pizzaperjantaihin! Kyssäkaali ja lehtikaali sujahtavat rapeaan peltiruokaan täydellisesti

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Melkein kuin pizza, muttei kuitenkaan! Kaaliröstipelti valmistuu näppärästi uunissa koko porukalle. Näyttävä peltiruoka viimeistellään jalapenoilla, vuohenjuustomoussella ja korianterilla.

7.10.2021
Reseptin ainekset
4–6 annosta
700 g
kyssäkaalia
100 g
lehtikaalia
1
punasipuli
½
jalapenoa (tuoretta)
½ rku
korianteria
200 g
cheddarjuustoa
2
munaa
1 dl
kikhernejauhoja
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 tl
kurkumaa
2 rkl
limenmehua
Vuohenjuustomousse
150 g
ranskankermaa
150 g
pehmeää vuohenjuustoa
Tarjoiluun
½
jalapenoa (tuoretta)
½ rku
korianteria

Kaaliröstipelti valmistuu näin:

  1. Kuori ja raasta kyssäkaalit karkeaksi raasteeksi. Poista lehtikaaleista kovat lehtiruodit ja hienonna lehdet. Kuori ja hienonna punasipuli.
  2. Halkaise puolikas jalapeno, poista siemenet ja kanta ja hienonna jalapeno. Hienonna myös korianteri. Raasta juusto.
  3. Sekoita kaikki kasvikset kulhossa. Lisää munat, jauhot ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
  4. Levitä seos pellille leivinpaperin päälle ohueksi levyksi. Paista 200-asteisessa uunissa kypsäksi, noin 15–20 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä ja rapeutta.
  5. Sekoita ranskankerma ja vuohenjuusto. Tarjoa rösti vuohenjuustomoussen, jalapenoviipaleiden ja korianterin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt