


Kaaliröstipelti tuo vaihtelua pizzaperjantaihin! Kyssäkaali ja lehtikaali sujahtavat rapeaan peltiruokaan täydellisesti
40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
Melkein kuin pizza, muttei kuitenkaan! Kaaliröstipelti valmistuu näppärästi uunissa koko porukalle. Näyttävä peltiruoka viimeistellään jalapenoilla, vuohenjuustomoussella ja korianterilla.
Reseptin ainekset
4–6 annosta
700 g
kyssäkaalia
100 g
lehtikaalia
1
punasipuli
½
jalapenoa (tuoretta)
½ rku
korianteria
200 g
cheddarjuustoa
2
munaa
1 dl
kikhernejauhoja
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 tl
kurkumaa
2 rkl
limenmehua
Vuohenjuustomousse
150 g
ranskankermaa
150 g
pehmeää vuohenjuustoa
Tarjoiluun
½
jalapenoa (tuoretta)
½ rku
korianteria
Kaaliröstipelti valmistuu näin:
- Kuori ja raasta kyssäkaalit karkeaksi raasteeksi. Poista lehtikaaleista kovat lehtiruodit ja hienonna lehdet. Kuori ja hienonna punasipuli.
- Halkaise puolikas jalapeno, poista siemenet ja kanta ja hienonna jalapeno. Hienonna myös korianteri. Raasta juusto.
- Sekoita kaikki kasvikset kulhossa. Lisää munat, jauhot ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
- Levitä seos pellille leivinpaperin päälle ohueksi levyksi. Paista 200-asteisessa uunissa kypsäksi, noin 15–20 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä ja rapeutta.
- Sekoita ranskankerma ja vuohenjuusto. Tarjoa rösti vuohenjuustomoussen, jalapenoviipaleiden ja korianterin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat