Maku

Kaaliröstipelti tuo vaihtelua pizzaperjantaihin! Kyssäkaali ja lehtikaali sujahtavat rapeaan peltiruokaan täydellisesti

40 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Melkein kuin pizza, muttei kuitenkaan! Kaaliröstipelti valmistuu näppärästi uunissa koko porukalle. Näyttävä peltiruoka viimeistellään jalapenoilla, vuohenjuustomoussella ja korianterilla.
GL
KA
5
0
Julkaistu: 7.10.2021


Ainekset (4–6 annosta)

  • 700 gkyssäkaalia
  • 100 glehtikaalia
  • 1punasipuli
  • ½jalapenoa (tuoretta)
  • ½ rku korianteria
  • 200 gcheddarjuustoa
  • 2munaa
  • 1 dlkikhernejauhoja
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 1 tlkurkumaa
  • 2 rkllimenmehua

Vuohenjuustomousse

  • 150 granskankermaa
  • 150 gpehmeää vuohenjuustoa

Tarjoiluun

  • ½jalapenoa (tuoretta)
  • ½ rku korianteria
Tulosta

Kaaliröstipelti valmistuu näin:

  1. Kuori ja raasta kyssäkaalit karkeaksi raasteeksi. Poista lehtikaaleista kovat lehtiruodit ja hienonna lehdet. Kuori ja hienonna punasipuli.
  2. Halkaise puolikas jalapeno, poista siemenet ja kanta ja hienonna jalapeno. Hienonna myös korianteri. Raasta juusto.
  3. Sekoita kaikki kasvikset kulhossa. Lisää munat, jauhot ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
  4. Levitä seos pellille leivinpaperin päälle ohueksi levyksi. Paista 200-asteisessa uunissa kypsäksi, noin 15–20 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä ja rapeutta.
  5. Sekoita ranskankerma ja vuohenjuusto. Tarjoa rösti vuohenjuustomoussen, jalapenoviipaleiden ja korianterin kanssa.
Kommentoi »