Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kaalilaatikko pannulla – tutun klassikkoruoan pikaversio

1 h 0 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 45 min

Kaalilaatikko valmistuu myös näppärästi pannulla. Mehevä ja maukas pikaversio on tarjoiluvalmis perinteistä serkkuaan nopeammin. Kokeile ja ihastu!

15.11.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
Kaalilaatikko pannulla
1 rkl
rypsiöljyä
400 g
sika-nautajauhelihaa
1
sipuli (hienoksi silputtuna)
1
valkokaali (suikaloituna)
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria (rouhittuna)
1½ rkl
hedelmäsokeria (tai tavallista sokeria)
1½ dl
vettä
Tarjoiluun
½ dl
tuoretta meiramia

Kaalilaatikko pannulla – ohje:

  1. Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää sipuli ja kuullota se pehmeäksi.
  2. Lisää kaali, suola, pippuri ja (hedelmä)sokeri. Paista hetki sekoitellen, kunnes kaali on läpikuultavaa.
  3. Lisää vesi ja hauduta kannen alla keskilämmöllä kypsäksi, vähintään puolisen tuntia välillä seosta käännellen.
  4. Viimeistele pannukaalilaatikko tuoreella meiramilla.

Vinkit!

  • Hedelmäsokeri korostaa ihanasti kaalin makua, mutta voit halutessasi käyttää kaalilaatikon makeuttamiseen myös tavallista sokeria. 
  • Maistuisiko sittenkin perinteinen versio? Ota talteen suosituin kaalilaatikko-ohjeemme!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt