Maku

Kaalilaatikko pannulla

1 h
3.9
5

Kaalilaatikko pannulla

GL
LA
MA
MU
5
3.9
Kaalilaatikko valmistuu myös helposti pannulla! Mehevä ja maukas pikaversio kaalilaatikosta maistuu kaikille.
Teksti Jasmin Latva-Koivisto
Kuvat Joonas Vuorinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 rklrypsiöljyä
  • 400 gsika-nautajauhelihaa
  • 1 kplsipulia (hienoksi silputtuna)
  • 1 kplvalkokaalia (suikaloituna)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria (rouhittuna)
  • 1 1/2 rklhedelmäsokeria (tai tavallista sokeria)
  • 1 1/2 dlvettä

Tarjoiluun

  • 1/2 dltuoretta meiramia

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN45 min

Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää sipuli ja kuullota se pehmeäksi.

Lisää kaali, suola, pippuri ja (hedelmä)sokeri. Paista hetki sekoitellen, kunnes kaali on läpikuultavaa.

Lisää vesi ja hauduta kannen alla keskilämmöllä kypsäksi, vähintään puolisen tuntia välillä seosta käännellen.

Viimeistele kaalilaatikko tuoreella meiramilla.

Vinkki!

Hedelmäsokeri korostaa ihanasti kaalin makua, mutta voit halutessasi käyttää kaalilaatikon makeuttamiseen myös tavallista sokeria. 

MITÄ PIDIT?
3.9
Katso myös nämä