Kaalilaatikko pannulla – tutun klassikkoruoan pikaversio
1 h
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
45 minKaalilaatikko valmistuu myös näppärästi pannulla. Mehevä ja maukas pikaversio on tarjoiluvalmis perinteistä serkkuaan nopeammin. Kokeile ja ihastu!
GL
LA
MA
MU
4.1
Kuvat
Julkaistu 15.11.2014

Kaalilaatikko pannulla – tutun klassikkoruoan pikaversio
Reseptin ainekset (4 annosta)
Kaalilaatikko pannulla
- 1 rklrypsiöljyä
- 400 gsika-nautajauhelihaa
- 1sipuli (hienoksi silputtuna)
- 1valkokaali (suikaloituna)
- ½ tlsuolaa
- ½ tlmustapippuria (rouhittuna)
- 1½ rklhedelmäsokeria (tai tavallista sokeria)
- 1½ dlvettä
Tarjoiluun
- ½ dltuoretta meiramia
Kaalilaatikko pannulla – ohje:
- Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää sipuli ja kuullota se pehmeäksi.
- Lisää kaali, suola, pippuri ja (hedelmä)sokeri. Paista hetki sekoitellen, kunnes kaali on läpikuultavaa.
- Lisää vesi ja hauduta kannen alla keskilämmöllä kypsäksi, vähintään puolisen tuntia välillä seosta käännellen.
- Viimeistele kaalilaatikko tuoreella meiramilla.
Vinkki!
Hedelmäsokeri korostaa ihanasti kaalin makua, mutta voit halutessasi käyttää kaalilaatikon makeuttamiseen myös tavallista sokeria.

Kaalilaatikko
Maku

Paprikainen sweet chili -kaalilaatikko
Maku

Sieni-kaalilaatikko
Maku

Kaalilaatikko uudella twistillä – lisää makua suolakurkuilla ja sienillä!
Kotivinkki

Currylla ja soijakastikkeella maustettu kaalilaatikko
Maku

Herkullinen kaalilaatikko ohrasuurimoista
Maku

Aasialainen kaalilaatikko – kokkaa perinneruoka thaityyliin
Maku

Kaalipata on helppoa ja edullista kotiruokaa parhaimmillaan! Tästä tulee luottoreseptisi
Meillä kotona