Koverra kaalista kanta pois ja keitä kaalia noin 20 minuuttia. Annostele 2 tl suolaa vesilitraa kohti. Säästä keitinliemi.
Keitä riisi kypsäksi. Sekoita jäähtyneen riisin joukkoon jauheliha, sipuli, muna, kerma ja mausteet.
Nosta kaali kattilasta reikäkauhan avulla valumaan. Irrota lehdet kaalin kannasta. Hienonna sisuslehdet ja yhdistä silppu jauhelihamassaan.
Jaa täyte lehdille ja kääri lehdet lehtiruodin alareunasta alkaen napakoiksi kääryleiksi.
Nosta kaalikääryleet voideltuun uunivuokaan. Vuole kaalikääryleiden pinnalle voilastuja ja valuta vielä siirappia.
Kypsennä kaalikääryleitä 225 asteessa puolisen tuntia ja sitten 175 asteessa toiset puoli tuntia. Valele kaalikääryleitä välillä kaalin keitinliemellä.