Reseptin ainekset
noin 200 g
varhaiskaalia
½ dl
sitruunamehua
½ dl
öljyä
1 tl
kuminan siemeniä
1 dl
pekanpähkinöitä
pieni nippu
ruohosipulia
1. Poista kaalista uloimmat lehdet, leikkaa kova kantaosa pois ja suikaloi kaali suupaloiksi. Laita kaali kulhoon ja painele sitä niin, että aromikas kaalimehu irtoaa.
2. Sekoita sitruunamehu ja öljy. Jauha kuminan siemenet hieman pienemmiksi ja sekoita ne öljyseokseen. Sekoita kastike kaalin joukkoon.
3. Lisää pähkinät ja hienonnettu ruohosipuli kaalisalaattiin.
Vinkki!
Kaalisalaatti on maukasta tarjottavaa vielä seuraavanakin päivänä. Peitä se hyvin ja säilytä jääkaapissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat