Maku

Kaali-lampaankääpä-omeletti

15 min
4.3
0

Kaali-lampaankääpä-omeletti

GL
KA
0
4.3
Teksti Marja Samuli
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 250 glampaankääpiä
  • 3 dlkeräkaalia (silputtuna)
  • 1 rkljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  • 6 kplmunaa
  • 6 rklruokakermaa
  • 4 kplkirsikkatomaattia
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Paista pilkotut sienet ja kaali voissa pannulla.
Mausta seos suolalla ja pippurilla. Yhdistä keskenään munat ja ruokakerma ja kaada seos pinnoitetulle paistinpannulle.
Sekoita munakasmassaa kevyesti puuhaarukalla, kunnes seos on melkein hyytynyt. Lisää munakkaan pintaan sieni-kaaliseos ja halkaistut kirsikkatomaatit. Kypsennä vielä hiljalleen noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa heti.

MITÄ PIDIT?
4.3
Katso myös nämä