Maku

Kaali-lampaankääpä-omeletti

15 min
{
Aktiivinen15 min
Passiivinen
GL
KA
4.33
0
Kuvat Mika Haaranen


Ainekset (4 annosta)

  • 250 glampaankääpiä
  • 3 dlkeräkaalia (silputtuna)
  • 1 rkljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  • 6 kplmunaa
  • 6 rklruokakermaa
  • 4 kplkirsikkatomaattia
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
Tulosta

Paista pilkotut sienet ja kaali voissa pannulla. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Yhdistä keskenään munat ja ruokakerma ja kaada seos pinnoitetulle paistinpannulle. Sekoita munakasmassaa kevyesti puuhaarukalla, kunnes seos on melkein hyytynyt. Lisää munakkaan pintaan sieni-kaaliseos ja halkaistut kirsikkatomaatit. Kypsennä vielä hiljalleen noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa heti.

MITÄ PIDIT?
4.33