Maku

Kaali-chorizohöystö

2 h 30 min
0
0

Kaali-chorizohöystö

Teksti Jyrki Sukula
Kuvat Mika Haaranen, Pirkanmaan ammattikorkeakoulun ruoka ja media -kurssin opiskelijat
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kpltuoretta chiliä
  • 1/2 kplkeräkaalia
  • 1 kplfenkolia
  • 1 kplsipulia
  • 200 gchorizo-makkaraa (viipaloituna)

Kastike

  • 2 dlruoanvalmistusjogurttia
  • 1/2 dlruohosipulia (hienonnettuna)
  • 2 rklpiparjuurta (raastettuna)
  • 2 rklsitruunamehua
  • 2 tldijoninsinappia
  • 1/2 tlsokeria
  • 1/2 tlsuolaa

Tee näin

2 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN2 h

Tee ensin kastike. Sekoita ainekset keskenään ja nosta jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.

Halkaise chili ja poista siitä siemenet. Suikaloi chili, kaali, fenkoli ja sipuli.

Paista muurinpohjapannulla makkarapalat oikein rapeiksi.

Lisää suikaloidut kasvikset ja paista nekin.

Tarjoa kastike erikseen kaali-chorizohöystön kanssa.

•Kaali-chorizohöystö maistuu myös kylmänä.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä