


Kaali-chorizohöystö
2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min
Teksti Jyrki Sukula
Kuvat Mika Haaranen, Pirkanmaan ammattikorkeakoulun ruoka ja media -kurssin opiskelijat1.9.2007
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
tuoretta chiliä
1/2 kpl
keräkaalia
1 kpl
fenkolia
1 kpl
sipulia
200 g
chorizo-makkaraa (viipaloituna)
Kastike
2 dl
ruoanvalmistusjogurttia
1/2 dl
ruohosipulia (hienonnettuna)
2 rkl
piparjuurta (raastettuna)
2 rkl
sitruunamehua
2 tl
dijoninsinappia
1/2 tl
sokeria
1/2 tl
suolaa
Tee ensin kastike. Sekoita ainekset keskenään ja nosta jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.
Halkaise chili ja poista siitä siemenet. Suikaloi chili, kaali, fenkoli ja sipuli.
Paista muurinpohjapannulla makkarapalat oikein rapeiksi.
Lisää suikaloidut kasvikset ja paista nekin.
Tarjoa kastike erikseen kaali-chorizohöystön kanssa.
•Kaali-chorizohöystö maistuu myös kylmänä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat