Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kaali-chorizohöystö

2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
tuoretta chiliä
1/2 kpl
keräkaalia
1 kpl
fenkolia
1 kpl
sipulia
200 g
chorizo-makkaraa (viipaloituna)
Kastike
2 dl
ruoanvalmistusjogurttia
1/2 dl
ruohosipulia (hienonnettuna)
2 rkl
piparjuurta (raastettuna)
2 rkl
sitruunamehua
2 tl
dijoninsinappia
1/2 tl
sokeria
1/2 tl
suolaa

Tee ensin kastike. Sekoita ainekset keskenään ja nosta jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.

Halkaise chili ja poista siitä siemenet. Suikaloi chili, kaali, fenkoli ja sipuli.

Paista muurinpohjapannulla makkarapalat oikein rapeiksi.

Lisää suikaloidut kasvikset ja paista nekin.

Tarjoa kastike erikseen kaali-chorizohöystön kanssa.

•Kaali-chorizohöystö maistuu myös kylmänä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt