Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Juustosarvet – suolainen klassikkoleivonnainen

1 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 0 min

Juustosarvet on helppo valmistaa, ja homma sujuu varmasti aloittelevaltakin kotikokilta. Nappaa resepti talteen ja ihastu herkulliseen klassikkoon!

8.2.2012
Reseptin ainekset
18 kpl
2 1/2 dl
vettä
25 g
hiivaa
1/2 tl
suolaa
1/2 dl
rypsiöljyä
2 dl
kaurahiutaleita
25 g
juustoa (raastettuna)
4 1/2 dl
hiivaleipäjauhoja
Täyte
50 g
juustoa (raastettuna)
1 kpl
munaa
Voiteluun
1 kpl
munaa

Sekoita lämpimään veteen hiiva, suola, öljy ja kaurahiutaleet. Anna hiutaleiden turvota hetki. Lisää juustoraaste ja alusta joukkoon jauhot. Taikina saa olla melko löysää. Anna sen kohota liinan alla lämpimässä paikassa.

Kauli taikinasta 3 pyöreää levyä. Jaa jokainen 6:n sektoriin.

Sekoita juustoraaste ja muna. Annostele seosta lusikallinen taikinakolmioiden leveään päähän. Kääri kolmiot sarviksi ja kohota ne.

Voitele sarvet munalla ja paista 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Koristele juustosarvet seesaminsiemenillä.

*Resepti: Penninvenyttäjän keittokirja. Marttaliitto 2006.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt