


Juustolautanen – näin kokoat juhlavan napostelutarjottimen juustoista, hedelmistä ja kekseistä
1 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 0 min
Juustolautanen sopii loistavasti juhlaviin illanistujaisiin pieneksi naposteltavaksi. Valitse rennolle juustotarjottimelle kolmesta viiteen suosikkijuustoasi sekä hedelmiä, hilloja ja leikkeileitä.
Reseptin ainekset
kolmea eri juustoa (esim. tryffeli-Punaheidi, Peltolan blue, Valion hienoin Keisarinna)
Lisäksi
leikkeleitä (esim. härän kylmäsavupaistia)
spelttikeksejä
kuivattuja viikunoita
kuivattuja pehmeitä aprikooseja
tuoretta viikunaa tai päärynää
Juustolautanen – ohje:
- Ota juustot hyvissä ajoin huoneenlämpöön, sinihomejuusto jo tunnin tai pari ennen tarjoamista.
- Kokoa juustot, leikkeleet, keksit ja hedelmät rennosti vadille.
Kuinka paljon juustoa tarvitaan?
Yhtä henkilöä kohden kannattaa varata juustoja illanistujaisiin 150–200 grammaa tai jälkiruoaksi 50–75 grammaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat