Juustokakku "salted caramel"

Ainekset (20 annosta)
Pohja
- 100 gvoita
- 2 dlfariinisokeria
- 1 kplmunaa
- 1 kplkeltuaista
- 3 1/2 dlvehnäjauhoja
- 1 dlmantelirouhetta (tai pähkinärouhetta)
- 1 tlleivinjauhetta
- 1/4 tlsuolaa
Täyte
- 600 gtuorejuustoa (maustamatonta, ei kevyttä)
- 387 gkondensoitua maitoa (1 purkki, makeutettua)
- 3 kplmunaa
- 2 kplkeltuaista
- 1/2 dlkahvijuomaa (voimakasta kahvia tai espressoa)
- 1/2 dlmaissitärkkelystä (Maizena)
- 1 tlvaniljasokeria
Päälle
- 150 gtoffeeta (esim. Dumle)
- 1 dlsuolakeksejä (pieniä suolapretzeleitä (esim. Taffel))
Vatkaa pehmeä voi ja fariinisokeri vaahdoksi. Lisää muna ja keltuainen edelleen vatkaten. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne muihin aineksiin. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 22 cm) pohjan ja reunojen väliin. Painele taikina jauhojen avulla tasaisesti vuoan pohjalle. Nosta vuoka jääkaappiin tunniksi.
Paista pohjaa 175-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia tai kunnes se kypsyy ja saa kauniin värin.
Sekoita täytteen ainekset kulhossa sähkövatkaimella tasaiseksi.
Kaada täyte esipaistetulle pohjalle. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 45–55 minuuttia tai kunnes täyte hyytyy ja saa kauniin värin.
Anna kakun jäähtyä ja siirrä se peitettynä jääkaappiin. Tarjoa kakku mielellään vasta seuraavana päivänä, jolloin rakenne on ehtinyt vetäytyä.
Viimeistele kakku pretzel-suolarinkeleillä ja toffeenpalasilla ennen tarjoilua.
Leivo juustokakku tarjoilua edeltävänä päivänä.