


Juuresvuoka
1 h 35 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 50 min
Reseptin ainekset
10 annosta
200 g
porkkanaa
200 g
palsternakkaa
200 g
juuriselleriä
150 g
lanttua
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2 dl
ruokakermaa
1 dl
kevytmaitoa
1 tl
suolaa
1/2 tl
valkopippuria
2 rkl
tuoretta rosmariinia
125 g
mozzarellajuustoa
Juuresvuoka – ohje:
- Kuori ja viipaloi juurekset ja sipulit. Levitä viipaleet kerroksittain isoon voideltuun uunivuokaan.
- Sekoita kerma, maito, suola ja valkopippuri keskenään. Kaada seos vuokaan. Riivi päälle rosmariininneulaset.
- Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia. Tarkista tikulla, että kasvikset ovat lähes kypsiä.
- Revi mozzarella paloiksi ja levitä juuresvuoan päälle. Jatka juuresvuoan paistamista vielä noin 10 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat