Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Juuresvuoka

1 h 35 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 50 min
16.12.2010
Reseptin ainekset
10 annosta
200 g
porkkanaa
200 g
palsternakkaa
200 g
juuriselleriä
150 g
lanttua
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2 dl
ruokakermaa
1 dl
kevytmaitoa
1 tl
suolaa
1/2 tl
valkopippuria
2 rkl
tuoretta rosmariinia
125 g
mozzarellajuustoa

Juuresvuoka – ohje:

  1. Kuori ja viipaloi juurekset ja sipulit. Levitä viipaleet kerroksittain isoon voideltuun uunivuokaan.
  2. Sekoita kerma, maito, suola ja valkopippuri keskenään. Kaada seos vuokaan. Riivi päälle rosmariininneulaset.
  3. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia. Tarkista tikulla, että kasvikset ovat lähes kypsiä.
  4. Revi mozzarella paloiksi ja levitä juuresvuoan päälle. Jatka juuresvuoan paistamista vielä noin 10 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt