Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Juhlapöydän suolasienisalaatti – perinneherkku, joka kuuluu jouluun

4 h 50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 4 h 30 min

Juhlapöydän suolasienisalaatti on tärkeä osa joulun herkkuateriaa. Ja mikä parasta: suolasienisalaatti on aivan mielettömän helppo tehdä!

Reseptin ainekset
6 annosta
Suolasienisalaatti
400 g
suolasieniä (haaparousku)
1 kpl
pieni punasipuli
2 rkl
tuoretta tilliä hienonnettuna
200 g
smetanaa
suolaa
mustapippuria myllystä

Suolasienisalaatti valmistuu näin:

  1. Liota suolasieniä runsaassa vedessä noin neljä tunnin ajan. Vaihda vesi liottamisen aikana muutamaan kertaan.
  2. Hienonna sienet ja laita kulhoon. Lisää kulhoon myös hienonnettu tilli.
  3. Kuori punasipuli ja pilko pieniksi kuutioiksi, lisää kulhoona.
  4. Sekoita joukkoon smetana. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Peitä kelmulla ja anna maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia.

Vinkki!

Kurkkaa myös suosituimman sienisalaattimme resepti!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt