


Joulusuklaa – näin teet joulun maistuvimman suklaan itse
4 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 4 h 0 min
Joulusuklaa on helppoa valmistaa itsekin. Sulaa suklaata leivinpaperille ja ihanat härpäkkeet päälle. Nämä joulusuklaat ovat juuri sopivan kokoisia pikkumakeita jälkiruokakahvin seuraksi.
Reseptin ainekset
40 kpl
Joulusuklaa
2 rkl
pistaaseja
2 rkl
pakastekuivattuja mansikkalastuja
3–4
kermakarkkia (esim. Omar)
100 g
tummaa suklaata
Joulusuklaa – ohje:
- Leikkaa pistaasit, mansikkalastut ja kermakarkit rouheiksi paloiksi.
- Paloittele suklaa kulhoon ja sulata se kuuman vesihauteen päällä hyvin sekoitellen. Voit myös sulattaa suklaan mikroaaltouunissa miedolla teholla lyhyissä jaksoissa. Tällöin sekoita suklaata ahkerasti välillä, jotta se ei pääse palamaan.
- Nostele teelusikalla sulaa suklaata leivinpaperin päälle kiekoiksi. Ripottele jokaiselle kiekolle pistaaseja, mansikkalastuja tai kermakarkkeja, joko yhtä laatua per kiekko tai kaikkia kolmea sekaisin.
- Anna suklaan kovettua vähintään pari tuntia. Säilytä joulusuklaa huoneenlämmössä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat