Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Joulusuklaa – näin teet joulun maistuvimman suklaan itse

4 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 4 h 0 min

Joulusuklaa on helppoa valmistaa itsekin. Sulaa suklaata leivinpaperille ja ihanat härpäkkeet päälle. Nämä joulusuklaat ovat juuri sopivan kokoisia pikkumakeita jälkiruokakahvin seuraksi.

18.11.2014
Reseptin ainekset
40 kpl
Joulusuklaa
2 rkl
pistaaseja
2 rkl
pakastekuivattuja mansikkalastuja
3–4
kermakarkkia (esim. Omar)
100 g
tummaa suklaata

Joulusuklaa – ohje:

  1. Leikkaa pistaasit, mansikkalastut ja kermakarkit rouheiksi paloiksi.
  2. Paloittele suklaa kulhoon ja sulata se kuuman vesihauteen päällä hyvin sekoitellen. Voit myös sulattaa suklaan mikroaaltouunissa miedolla teholla lyhyissä jaksoissa. Tällöin sekoita suklaata ahkerasti välillä, jotta se ei pääse palamaan.
  3. Nostele teelusikalla sulaa suklaata leivinpaperin päälle kiekoiksi. Ripottele jokaiselle kiekolle pistaaseja, mansikkalastuja tai kermakarkkeja, joko yhtä laatua per kiekko tai kaikkia kolmea sekaisin.
  4. Anna suklaan kovettua vähintään pari tuntia. Säilytä joulusuklaa huoneenlämmössä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt