Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Joulun sillikaviaari – juhlapöydän helppoakin helpompi alkupala valmistuu vain vartissa

15 min

Joulun sillikaviaari päihittää näyttävyydessään perinteiset tahnat ja kruunaa juhlapöydän. Herkulliset höysteet asetellaan nätisti kokonaisten matjessillifileiden päälle.

13.12.2021
Reseptin ainekset
6 annosta
Joulun sillikaviaari
2
matjessillifileetä (yhteensä 200g)
2
keitettyä munaa
¼
pientä punasipulia
½ dl
hienonnettua tilliä
1–2 palaa
hapankorppua tai näkkileipää
½ dl
ranskankermaa tai smetanaa
1 rkl
kapriksia
2 rkl
kirjolohenmätiä

Jouluinen sillikaviaari – ohje:

  1. Viipaloi sillifileet suupalan kokoisiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet fileen muotoon tarjoiluvadille.
  2. Irrottele keitetyistä kananmunista keltuaiset ja hienonna haarukalla muruksi. Kuori ja viipaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi. Hienonna tilli. Murskaa hapankorput tai näkkärit hie­noksi muruksi.
  3. Levitä sillifileiden päälle ranskankermaa. Nostele päälle keltuaismurua, punasipulia, tilliä, hapankorppumurua, kapriksia ja mätiä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt