


Joulun sillikaviaari – juhlapöydän helppoakin helpompi alkupala valmistuu vain vartissa
15 min
Joulun sillikaviaari päihittää näyttävyydessään perinteiset tahnat ja kruunaa juhlapöydän. Herkulliset höysteet asetellaan nätisti kokonaisten matjessillifileiden päälle.
Reseptin ainekset
6 annosta
Joulun sillikaviaari
2
matjessillifileetä (yhteensä 200g)
2
keitettyä munaa
¼
pientä punasipulia
½ dl
hienonnettua tilliä
1–2 palaa
hapankorppua tai näkkileipää
½ dl
ranskankermaa tai smetanaa
1 rkl
kapriksia
2 rkl
kirjolohenmätiä
Jouluinen sillikaviaari – ohje:
- Viipaloi sillifileet suupalan kokoisiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet fileen muotoon tarjoiluvadille.
- Irrottele keitetyistä kananmunista keltuaiset ja hienonna haarukalla muruksi. Kuori ja viipaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi. Hienonna tilli. Murskaa hapankorput tai näkkärit hienoksi muruksi.
- Levitä sillifileiden päälle ranskankermaa. Nostele päälle keltuaismurua, punasipulia, tilliä, hapankorppumurua, kapriksia ja mätiä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat