Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Rullatut kuusitortut

Joulukuusitortut syntyvät superhelposti – rennoissa kuusitortuissa on hilloa joka puraisulla

1 h 5 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 45 min

Joulukuusitortut valmistuvat ilman monimutkaisia taitteluohjeita. Marmeladi levitetään tasaisesti rullan sisään, joten sitä on juuri sopiva määrä joka puraisulla.

11.11.2024
Reseptin ainekset
10–12 kpl
1 pkt (500 g)
lehti- tai torttutaikinalevyjä (pakaste)
Täyte
1½ dl
paistokestävää marmeladia (esim. luumu, omena tai Fazerin Vihreät kuulat)
Lisäksi
1
muna
1 rkl
raesokeria
1 rkl
tomusokeria

Joulukuusitortut – ohje:

  1. Sulata torttulevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa taikinalevyt neliöiksi.
  2. Kauli kukin neliö hieman pidemmäksi ja ohuemmaksi (noin 9 × 12 cm).
  3. Levitä marmeladia levylle ja käännä rullalle pitkältä sivulta. Käännä saumapuoli alaspäin.
  4. Leikkaa rullan molemmille sivuille neljä alaspäin vinoa viiltoa noin sentin välein veitsellä tai saksilla.
  5. Nipistä rulla ylhäältä napakasti kiinni latvaksi. Venytä taikinasakarat sivuille irti toisistaan kuusen oksiksi.
  6. Voitele munalla, ripottele raesokeria ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10–15 minuuttia.
  7. Viimeistele joulukuusitortut tomusokerilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt